Βούλτεψη: Σας συνιστώ να αγοράσετε χαρτί υγείας

Βούλτεψη: Σας συνιστώ να αγοράσετε χαρτί υγείας Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
6

Την Βενεζουέλα επανέφερε και πάλι στον προεκλογικό αγώνα η Σοφία Βούλτεψη, η οποία είπε σε συνέντευξη της το πρωί στο ΜΕΓΚΑ ότι «χρεοκοπία δεν είναι αυτό που ζούμε τώρα. Πραγματική χρεοκοπία είναι όταν σταματούν αμέσως οι εισαγωγές καυσίμων, πρώτων υλών και φαρμάκων».

Όταν ο Γ. Οικονομέας της είπε ¨σε λίγο θα μας πείτε ότι δεν θα έχουμε  και χαρτί υγείας», η κ. Βούλτεψη απάντησε ότι  «όχι, χαρτί υγείας δεν έχει αν γίνει ότι στη Βενεζουέλα».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Δηλαδή όταν συνεχίζονται οι εισαγωγές καυσίμων, πρώτων υλών κτλ αλλά δεν μας έχετε αφήσει ούτε ένα ευρώ για να τα αγοράσουμε, είναι οκ κυρία Βούλτεψη;Χτες αγόρασα χαρτί υγείας με τα τελευταία 3 ευρώ του επιδόματος του ΟΑΕΔ. Άμα βγει ο Σύριζα την έκατσα, δεν έχω να στοκάρω σε χαρτί από τώρα.Καλά που έχω δέντρα στην αυλή, θα βολευτώ με τα φύλλα...
Τραινάκια,χαρτιά υγείας,σποτάκια απ' την ΟΝΝΕΔ επιπέδου βιντεοκασέτας του Στάθη Ψάλτη,ξεθάψιμο τσεκουριών απ' τον Βορίδη...Στη ΝΔ κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδυναμία
Για πολλοστη φορα θα συμφωνησω με την κα Βουλτεψη.Οντως θα μας χρειασθει το χαρτι υγειςα,αν οχι για καποιον αλλοο λογο,για λογους "ανθρωπιστικους".Διοτι οταν αρχισουν να "βγαινουν" τα πρωτα εκλογικα αποτελεσματα, ειναι πολυ πιθανο να το χρειασθουν πολλα στελεχη του κομματος της.Και πως να τρεχουν τετοια μερα και ωρα να βρουν μαγαζι ανοιχτο.Ας εχουμε ,λοιπον,αρκετο για να το προσφερουμε σε αυτους τους συνανθρωπους μας στην ωρα της "αναγκης" τους.Μεταφορικα και κυριολεκτικα!
Και ο αδερφος Γεωργιαδη ειπε οτι θα γινουμε Β Κορεα οπου απαγορευονται:οι θρησκειεςτο internetη μουσικη κλπ κλπΠοσο πιο γελοιοι μπορουν να γινουν? Σπανε το ενα ρεκορ μετα το αλλο!