Πιπιλή: Δεν είναι το στιλ μου η δήλωση Σαμαρά για τον φράχτη

Πιπιλή: Δεν είναι το στιλ μου η δήλωση Σαμαρά για τον φράχτη Facebook Twitter
SOOC
1

Επικριτική σχετικά με την δήλωση Σαμαρά περί φράχτη στον Έβρο και «λαθρομεταναστών», εμφανίστηκε η Φωτεινή Πιπιλή.

 «Η δήλωση Σαμαρά στο φράκτη δεν είναι του στυλ μου» τόνισε η Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας στον BΒήμα Fm. «Από την άλλη πλευρά, όμως, υπάρχει ένα ακροατήριο, το οποίο διαπιστώνω, γιατί κυκλοφορώ. Και δεν είναι μόνο ακροδεξιοί. Δεν χαϊδεύεις το φόβο, αλλά στεγνά προεκλογικά, δεν μετράει η δική μου γνώμη ή των ψηφοφόρων μου, αλλά τα ακροατήρια» συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Εδώ, βρε παιδιά, βγαίνει ο Τσίπρας και λέει ότι θα συνεργαστεί με το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Τι λες, βρε Αλέξη; Αλλά βλέπεις ότι υπάρχουν ακροατήρια».

Ο Πρωθυπουργός είχε πει κατά την επίσκεψη του στον Έβρο: "Ο φράχτης έπαιξε αυτό τον ρόλο τον πάρα πολύ θετικό και, όπως δήλωσα και προηγουμένως, σημαντικό είναι πως αυτός πρέπει να παραμείνει. Ο φράχτης αυτός έχει δουλέψει για το καλό του τόπου και οι θεωρίες ότι θα πρέπει να τον ρίξουμε, να τον γκρεμίσουμε, ώστε να μπαίνουν μέσα οι λαθρομετανάστες και να τους παρέχουμε νοσοκομειακή και ασφαλιστική κάλυψη είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός».

Επίσης μετά την αιματηρή επίθεση στο γαλλικό σατιρικό περιοδικό ο κ. Σαμαράς σε ομιλία του στη Χαλκίδα είπε: “Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται αλλού, θέλει να δώσει μαζικά ιθαγένεια ασφάλιση και περίθαλψη σε παράνομους μετανάστες. Βλέπετε σήμερα τι συμβαίνει στην Ευρώπη, αλλάζουν τα πάντα με δραματικό τρόπο. Στη Γαλλία ο σοσιαλιστής Ολάντ έβγαλε το στρατό στους δρόμους. Σήμερα στο Παρίσι έγινε βομβιστική επίθεση  κι εδώ κάποιοι προσκαλούν κι άλλους λαθρομετανάστες και μοιράζουν ιθαγένειες”,

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια