Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία η Άντζελα Γκερέκου;

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία η Άντζελα Γκερέκου; Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
3

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση για υποψηφιότητα της Άντζελας Γκερέκου στην Κέρκυρα με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε ανακοινώσει τη Δευτέρα την υποψηφιότητά της στην ίδια περιφέρεια με το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ίδια φέρεται να έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με το κόμμα της Συγγρού και να είναι έτοιμη να εγκαταλείψει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο εκλεγόταν από το 2004. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει εκ νέου την είδηση.

Η Χαριλάου Τρικούπη από την πλευρά της δημοσιοποίησε εκ νέου τη δήλωση που είχε κάνει η Γκερέκου τη Δευτέρα. "Η διαδρομή μου στην πολιτική με δίδαξε ότι οι πολίτες αξιώνουν καθαρή θέση, συνεπή στάση, υπεύθυνη συμπεριφορά. Γι' αυτό και δε θα μπορούσα παρά να συνεχίσω όπως ακριβώς ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα. Έχω το χρέος να τιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και, κυρίως, τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους που με εμπιστεύθηκαν σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η συνεργασία και η ενότητα είναι ο μόνος δρόμος για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς", είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

1 σχόλια