ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Γκλέτσος σε Παπανδρέου: "Φίλτατε Γιώργο στη περίπτωσή σου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά"

Γκλέτσος σε Παπανδρέου: "Φίλτατε Γιώργο στη περίπτωσή σου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά" Facebook Twitter
6

"Φίλτατε Γιώργο στη περίπτωσή σου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο θεός να βάλει το χέρι του."

Με αυτή την εισαγωγή,  ξεκινά η σημερινή ανακοίνωση του Απόστολου Γκλέτσου ο οποίος τοποθετείται για την ίδρυση του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου. Ο πρόεδρος και ιδρυτής του κόμματος Τελεία, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε φανεί με μια πρώτη δήλωση να στηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου, αναφέρει πως η προηγούμενη δήλωσή του που μεταφράστηκε σαν στήριξη, έκρυβε χιούμορ.

Η δήλωση της περασμένη Παρασκευής:

"Θεωρούμε εξαιρετικά σοβαρή την απόφαση του ΓΑΠ να βρεθεί ενώπιον των συμπολιτών του και να ζητήσει την ετυμηγορία, Γνωρίζοντας ένα απαίσιο παρασκήνιο, προδοσία εκ των έσω από συγκεκριμένο πρόσωπο/α πιστεύουμε ότι θα πει την απόλυτη αλήθεια στο λαό."

Η σημερινή επιστολή κινείται σε διαφορετικό κλίμα και στην συνέχεια χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου "πολιτικό απολίθωμα".

Aναλυτικά η δήλωση όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος:

Φίλτατε Γιώργο στη περίπτωσή σου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο θεός να βάλει το χέρι του.

Το ότι οι συστημικοί μηχανισμοί και οι αποστεωμένοι εκφραστές τους, θα πολεμούσαν το οτιδήποτε φρέσκο και νέο απειλούσε την πολιτική μακαριότητά τους, το γνωρίζαμε.

Το ότι σ΄ αυτή την απέλπιδα προσπάθειά τους, θα έβρισκαν συνοδοιπόρους από την συνομοταξία των εσαεί ...προθύμων, ήταν περίπου αναμενόμενο.

Εκείνο που μας προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη , είναι το γεγονός της μερίδα των... διαμορφωτών της κοινής γνώμης, έχασε παντελώς την ψυχραιμία της και κατ΄ επέκταση και την αίσθηση του Ελληνικού χιούμορ.

Οι ποικίλες ερμηνείες -που σε... ελεύθερη μετάφραση και κατά το δοκούν του κάθε ...μεταφραστή- αποδόθηκαν, στα καθ΄ όλα ειρωνικά σχόλια του Προέδρου της ΤΕΛΕΙΑΣ κ. Απόστολου Γκλέτσου, για την επανεμφάνιση του κ. Γιώργου Παπανδρέου και των λοιπών πολιτικών απολιθωμάτων και του παρελθόντος στο πολιτικό προσκήνιο, μόνο θυμηδία και θλίψη προκαλούν.

Και για να βάλουμε μια ΤΕΛΕΙΑ στο κακόγουστο αυτό θέατρο της ευκαιριακής αντιμετώπισης του κόμματος μας, απλά υπενθυμίζουμε στον κάθε ενδιαφερόμενο, ότι η ίδρυση του κόμματος της ΤΕΛΕΙΑΣ, εξαγγέλθηκε σε μέρες σκληρής δοκιμασίας του λαού. Δοκιμασίας που επιβλήθηκε δια χειρός ΓΑΠ και αποσκοπούσε στην αποδέσμευση του κάθε υγιώς σκεπτομένου Έλληνα , που εγκλωβίστηκε στο συστημικό δόκανο του ΓΑΠ , που μεθοδευμένα έθεσε τη Χώρα υπό την κηδεμονία του ΔΝΤ.

Το κόμμα μας δεν διαθέτει –και ευτυχώς - πλειάδα επικοινωνιολόγων, για να «καλλωπίσουν» έναν αυθόρμητο και πηγαίο λόγο. Λόγο , που παρεμπιπτόντως προβάλλεται και πολιτικά. Το κόμμα μας ιδρύθηκε, για να πει τις αλήθειες, που τα υπόλοιπα κόμματα δεν τολμούν να πουν. Και για να τελειώσουμε με αυτά μια και καλή εγκαθιστώντας νέο και υγειές Πολιτικό περιβάλλον.

Η ΤΕΛΕΙΑ, δεν σκοπεύει να συμπεριφερθεί ως... ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, κατεβάζοντας πάραυτα ένα Κυβερνητικό πρόγραμμα προς έγκριση στο λαό... Οτιδήποτε Εθνικό και Πατριωτικό θα έρθει για διαβούλευση, θα μας βρει σύμφωνους, από οποιοδήποτε κόμμα ή πολιτικό φορέα , με Δημοκρατικές αρχές, κι αν προέρχεται. Και κατ΄ επέκταση και η οποιαδήποτε φιλολαϊκή μα καθόλου λαϊκίστικη πολιτική.

Εκείνο που χαροποιεί ωστόσο, είναι το γεγονός πως η κάθε τοποθέτησή μας, στα όσα διαδραματίζονται στη Χώρα (ερήμην ίσαμε τώρα των πολιτών της) δεν περνάει απαρατήρητη.

Ελπίζουμε πως μετά από αυτό το δελτίου τύπου της ΤΕΛΕΙΑΣ, θα μπει επιτέλους και μια οριστική ΠΑΥΛΑ σε ένα ανύπαρκτο θέμα. Ελπίζοντας επίσης, να μην χρειαστεί να επανέλθουμε, για ότι ο καθένας ...νομίζει πως είπαμε, παρά μόνο για όσα... ακριβώς είπαμε, εκμεταλλευόμενοι τον χρόνο μας, για δημιουργικές προτάσεις -και μόνο- από τούδε και στο εξής.

6

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Συμφωνω,εν μερει,με τον Αποστολο Γκλετσο.Και συγκεκριμενα με το σημειο που ευχεται:"...ο Θεος να βαλει το χερι του".Μονον που πιστευω οτι οι λογοι για τους οποιους η "Θεια παρεμβαση"ειναι αναγκαια δεν αφορουν μονον στον Γιωργο Ππαπανδρεου και σε πολλους αλλους εκπροσωπους του παλαιου πολιτικου συστηματος,αλλα και σε καποιους"νεους",οπως ο κ.Γκλετσος,οι οποιοι επιχειρουν τωρα να εισελθουν σε αυτο.Για τους τελευταιους,μαλιστα,ισως ο Κυριος θα πρεπει να βαλει "και τα δυο του χερια".
Το πρώτο σχόλιο δεν φαίνεται καθόλου ειρωνικό, μάλλον στο μυαλό του θεωρούσε πιθανή κάποια συνεργασία, και μετά από καμμιά άκομψη χυλόπιτα άρχισε τις καταγγελίες.
E,αφού μετά τη Ζωίτσα τη Λάσκαρη τώρα και ο Αποστόλης καταδικάζει το Κίνημα του Γ.Παπανδρέου, νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά ο πρώην πρωθυπουργός και να το διαλύσει. Όταν του μιλάνε τέτοιες προσωπικότητες δεν πρέπει να μένει ασυγκίνητος.
Αναρωτιέμαι σοβαρά τι μπορεί να σκέφτεται κανείς που -αυθεντικά- υποστηρίζει με πάθος Γ. Παπανδρέου. Δεν ειρωνεύομαι παρόλο που μου φαίνεται "τρελό", προφανώς και είναι δικαίωμα σου και μάλιστα το στηρίζεις όσο καιρό θυμάμαι να βλέπω σχόλια σου εδώ, απλώς αναρωτιέμαι ΤΙ ακριβώς πιστεύεις στον ΓΑΠ. Έτσι από περιέργεια βρε αδερφέ. Καλό ξημέρωμα!
μονο και οι τοσες γραμμες που αφιερωθηκαν για να καλυψουν τηις δηλωσεις Γκλετσου ,ειναι καταντια.βεβαια εαν ζητησει κανεις απο τους κολοσσους της τεχνης και πολιτικης σκεψης να τεκμηριωσουν την αποψη τους ,εκει θα πεσει πολλη σιωπη.αποψη εχουμε ολοι,στην τεκμηριωση της ειναι που χωλαινει το πραγμα.και εννοειται οτι οποιος δεν τεκμηριωνει, ακολουθει την αποψη του συρμου