Απεργία την Πρωτομαγιά

Τι λέει ο Καμμένος για τη φωτογραφία που έδειξε η Ν.Δ.

Τι λέει ο Καμμένος για τη φωτογραφία που έδειξε η Ν.Δ. Facebook Twitter
1

 

Τι λέει ο Καμμένος για τη φωτογραφία που έδειξε η Ν.Δ. Facebook Twitter

Μέσω Twitter απάντησε ο Πάνος Καμμένος στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα και στην οποία εικονίζεται ο καταγγελλόμενος για την προσπάθεια δωροδοκίας του Π. Χαικάλη Γ. Παπαγιωτόπουλος στο πλευρό του κατά τη συνάντηση του με τον Α. Τσίπρα την άνοιξη του 2013.

«Η φωτογραφία της ΝΔ είναι Μάρτιο 2013 όπως είπα και στην συνέντευξη προσελήφθει στην Ελληνική τράπεζα την άνοιξη του 2013 και γύρισε στην ΝΔ» σημειώνει ο κ. Καμμένος στο tweet του.

Τι λέει ο Καμμένος για τη φωτογραφία που έδειξε η Ν.Δ. Facebook Twitter

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedln ο Γιώργος Αποστολόπουλος δηλώνει πως διετέλεσε σύμβουλος και των Αντώνη Σαμαρά, Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και σύμβουλος σε τράπεζα.

O κ. Καμμένος στο Twitter κάνει retweet το εξής:

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε δηλώσει νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου για το θέμα ότι ο καταγγελλόμενος ήταν μαζί του στη Ν.Δ., τον ακολούθησε όταν έφυγε από το κόμμα, υπήρξε συνεργάτης των ΑΝΕΛ, αλλά έφυγε.

Τι λέει η Νέα Δημοκρατία:

«Μετά τις «καταγγελίες» για …κουμπαράδες και τα τηλεοπτικά σόου Ξουλίδου, τώρα στο κακοπαιγμένο θέατρο προστέθηκε και ο Χαϊκάλης. 

Είναι ολοφάνερο για ποιο λόγο στήνονται αυτές οι άθλιες παραστάσεις: για να μην ψηφιστεί Πρόεδρος Δημοκρατίας και η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Για λόγους δημοσίου συμφέροντος πρέπει να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία. Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν αμέσως οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας. 

Η βιασύνη με την οποία ο κ. Τσίπρας έσπευσε να υιοθετήσει τις υποτιθέμενες καταγγελίες δείχνει και ποιοι επιλέγουν να κολυμπούν στον βούρκο». 

1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Προσελήφθη" με η και όχι με ει. Αμάν με την αμορφωσιά των πολιτικών, μόνο εγώ τη βρίσκω απαράδεκτη???? Πολιτικός είσαι όχι ο ψαράς της γειτονιάς.