Με ένα video του Σαμαρά απαντά στην επαναφορά του Grexit ο ΣΥΡΙΖΑ

Με ένα video του Σαμαρά απαντά στην επαναφορά του Grexit ο ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
1

Με ένα video από το 2011 όταν ο κ. Σαμαράς ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, περνά στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την επαναφορά από τον Πρωθυπουργό του κινδύνου του Grexit.

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ:

Το 2011 ο κ. Σαμαράς αποκαλούσε «προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου» που «προκαλεί πανικό στην αγορά» τα περί δήθεν χρεοκοπίας της Ελλάδας. Το 2014 το κυβερνητικό επιτελείο καταφεύγει σε χειρότερη εκστρατεία τρομοκράτησης και εκβιασμού της ελληνικής κοινωνίας, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις της στην ελληνική οικονομία.

Ειλικρινά θεωρούν ότι με τέτοια φτηνή επιχειρηματολογία και λάσπη θα καταφέρουν να παραμείνουν στην εξουσία;

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πράγματι η κωλοτούμπα Σαμαρά είναι μνημειώδης και καλά κάνει και τον ξεσκεπάζει ο Σύριζα.Εγώ αυτό που βλέπω βέβαια είναι ότι τότε ήταν ένας ακραίος λαϊκιστής και τώρα αναγκάστηκε να συμμορφωθεί μόλις είδε την πραγματικότητα κατάματα.Ακριβώς το ίδιο πιστεύω θα πάθει και ο Σύριζα όταν βγει.