Κουκουλόπουλος: Δεν είπα εγώ για ραντεβού στο Κολωνάκι

Κουκουλόπουλος: Δεν είπα εγώ για ραντεβού στο Κολωνάκι Facebook Twitter
3

Στριμωγμένος εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης Πάρις Κουκουλόπουλος ο οποίος άρχισε να μαζεύει τα όσα είχε πει στη Βουλή περί φωτογραφιών του Αλέξη Τσίπρα με μεγαλοπάραγοντες της οικονομικής ζωής στο Salon de Bricollage στο Κολωνάκι, όταν είχε δώσει συνέχεια σε ανυπόγραφο άρθρο ιστοσελίδας.

Ο κ. Κουκουλόπουλος ουσιαστικά αναίρεσε όσα είπε, μιλώντας για ραντεβού στο city του Λονδίνου, τη συνάντηση δηλαδή Σταθάκη-Μηλιού με εκπροσώπους funds.

Υπυνθυμίζεται ότι στη Βουλή ο κ. Κουκουλόπουλος, είχε πει στη διάρκεια της συζήτησης για το Προυπολογισμό για ραντεβού του Τσίπρα στο συγκεκριμένο κλάμπ και μάλιστα είχε τονίσει ότι υπάρχουν και φωτογραφίες. Όταν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ τον κάλεσαν να τις δώσει στη δημοσιότητα είχε πει ότι θα περιμένει να τοποθετηθεί ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του και θα τις δώσει μετά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης απαντώντας στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Βούτση, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μιλήσατε για διαπλοκή. Στο Salon de Bricolage ο αρχηγός σας με δύο κυρίες απεμπλοκή έκανε; Υπάρχουν φωτογραφίες!»

Από το ΣΥΡΙΖΑ προκλήθηκε ένταση με βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητούν άμεσα την κατάθεσή τους «ειδάλλως είναι καθαρή συκοφαντία».

«Να το διαψεύσει ο κ.Τσίπρας το βράδυ και μετά θα έρθουν και οι φωτογραφίες» απάντησε ο κ. Κουκουλόπουλος.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Στο 2'.40''Οικονομέας : "Μα εγώ δεν σας είπα αν είναι καλό ή κακό, λέω αν υπάρχουν φωτογραφίες, αν τις έχετε δει;"Κουκουλόπουλος : "Εγω..., ε..., εγ..., εγ..., εγω..."Οικονομέας : "Έτσι είπατε εσείς..."Κουκουλόπουλος : "Ε.., εγ.. εγώ λοιπόν..., ε..., εγ..."Οικονομέας : "Εγώ θα πω αν είναι καλό ή κακό;"Κουκουλόπουλος : "ε..., ε..., έχω δει φ..., έχω δει... έχω δει φουτογραφίες λοιπόν, τουν κ. Τσίπρα, τουν κ. Τσίπρα" κλπα κλπΝα' σαι καλά ρε Κουκουλόπουλε, γέλασα με την καρδιά μου !(Παιδιά θέλω like μόνο και μόνο για τον κόπο που έκανα να μετράω τα ε..., ε... !)
Στην ελληνικη πολιτικη σκηνη υπαρχουν ολων των ειδων "πολιτικες προσωπικοτητες".Υπαρχουν,ομως,και καποιες "αξιες".Μεγαλες "αξιες".Θεωρω οτι ο κ.Κουκουλοπουλος ανηκει στις τελευταιες.Ειναι μια "μεγαλη αξια".Αρκει να δει καποιος και τα δυο φιλμακια,αυτο της ομιλιας του στην Βουλη και αυτο της ομιλιας του στο MEGA το οποιο παρουσιαζεται εδω.Για να καταληξει σε ασφαλη συμπερασματα περι της "αξιας"του εν λογω κυριου.