Πρωτόπαππας: Η δυσαρέσκεια του ΔΝΤ ίσως οφείλεται και σε μένα που ήμουν σκληρός

Πρωτόπαππας: Η δυσαρέσκεια του ΔΝΤ ίσως οφείλεται και σε μένα που ήμουν σκληρός Facebook Twitter
7

Στη δική του σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις αλλά και σε αυτή του Γκίκα Χαρδούβελη που επισης, όπως, λέει ήταν σκληρός με τους δανειστές, αποδίδει ο Χ. Πρωτόπαππας την αδιάλλακτη στάση του ΔΝΤ έναντι της χώρας μας.

 «Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό. Ίσως στο γεγονός ότι του προβάλλαμε ισχυρές αντιστάσεις. Όχι μόνο εμείς δηλαδή, αλλά και ο κ. Παπασταύρου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πρωτόπαπας, μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ.

« Όταν κάποιος κύριος, εκπρόσωπος διεθνούς οργανισμού, δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει στην χώρα αυτά τα χρόνια και λέει ‘δεν με ενδιαφέρει η κοινωνία, δεν με ενδιαφέρει η οικονομία, δεν με ενδιαφέρει τίποτα, με ενδιαφέρουν μόνο τα νούμερα’, θα προβάλλω αντίσταση και ισχυρή αντίσταση» τόνισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Ναι, από το στόμα μου το πήρε. Αφού τον έβλεπα να αγορεύει κι έλεγα από μέσα μου "όχι τόση αντίσταση βρε Πρωτόπαππα, θα νευριάσει το ΔΝΤ". Δε με άκουσε όμως και τα λουζόμαστε τώρα.
"""Στη δική του ΣΚΛΗΡΗ στάση στις διαπραγματεύσεις αλλά και σε αυτή του Γκίκα Χαρδούβελη που επισης, όπως, λέει ήταν ΣΚΛΗΡΟΣ με τους δανειστές, αποδίδει ο Χ. Πρωτόπαππας την αδιάλλακτη στάση του ΔΝΤ έναντι της χώρας μας."""Θα πρεπει στο μελλον να επιλεγω προσεκτικα ποιων "πολτικων"δηλωσεις διαβαζω.Διοτι στην ηλικια μου δεν ειναι λογικο να αδιαφορω για τον κινδυνο "εγκεφαλικου" !!
Ωπα Χρήστο !!! Σιγά... σιγά ... μην είσαι τόσο σκληρός, τρομάζεις τα παιδάκια ! Α ρε θεριό, τους έκανες τα μούτρα κρέας ...Εδώ ταιριάζει το video :https://www.youtube.com/watch?v=XHW85YqzOJs