Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για την υπόθεση «Ξουλίδου»

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για την υπόθεση «Ξουλίδου» Facebook Twitter
0

Tην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, όπως και στα μηνύματα κοινωνικής δικτύωσης ζητά ο εισαγγελέας για τις καταγγελίες περί  «γαλάζιου κουμπαρά» που ανασύρθηκε από το αρχείο μετά τις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου.

Η ίδια η βουλευτής δηλώνει βέβαιη ότι έχουν πλησιάσει κι άλλους βουλευτές προκειμένου να τους δωροδοκήσουν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η βουλευτής των ΑΝΕΛ φέρεται να περιέγραψε στον εισαγγελέα τον τρόπο που την προσέγγισε ο Γιώργος  Σούκουρης, από τον περασμένο Μάρτιο, όπως υποστήριξε.

Κατά την ίδια η πρώτη κρούση για χρηματισμό προκειμένου να ψηφίσει «ναι» έγινε το Σεπτέμβριο και ένα από τα μηνύματα που έλαβε ήταν «μια ευκαιρία έχεις στη ζωή σου». Όπως δε υποστήριξε, στις 20 Νοεμβρίου, λίγες μέρες αφότου ο Πάνος Καμμένος είπε ότι πλησίασαν βουλευτή του για να τον δωροδοκήσουν, ο Σούκουρης της έστειλε μήνυμα που έλεγε «1-0. Ο Μελάς τα πήρε. Θυμάστε τι σας έλεγα;"».

Ο ίδιος ο Σούκουρης δήλωσε στον Real ότι μιλούσε με την Ξουλίδου αλλά δεν της πρότεινε ποτέ χρηματισμό. «Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω μέσω Facebook την κ. Ξουλίδου. Το μόνο που της είπα είναι πως ό,τι και να κάνετε, οι 180 θα βγούνε, διότι το θέλει η Μέρκελ. Ποτέ δεν της είπα για χρηματισμό και για τα τρία εκατομμύρια που λέει», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Αν είχα λεφτά από τη Ν.Δ. στην κ. Ξουλίδου θα τα έδινα; Εγώ δεν έχω μία στην τσέπη μου».

Παραδέχεται ότι είναι οπαδός της Ν.Δ., αλλά αρνείται ότι υπήρξε μέλος της.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM