Την παραπομπή Τσουκάτου στη δικαιοσύνη προτείνει ο εισαγγελέας

Την παραπομπή Τσουκάτου στη δικαιοσύνη προτείνει ο εισαγγελέας Facebook Twitter
2

Την παραπομπή του Θεόδωρου Τσουκάτου για άμεση συνέργεια σε παθητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος με την επιβαρυντική περίσταση του Ν1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου, για την υπόθεση της Siemens προτείνει  ο αναπληρωτής Eισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Γαληνός Μπρης. 

Στις 2.368 σελίδες της πρότασης του ο εισαγγελέας αναφέρεται στις διαδρομές των χρημάτων από τα μαύρα ταμεία της γερμανικής εταιρείας για τη διασφάλιση της σύμβασης 8002 με τον ΟΤΕ.

Σύμφωνα με τον κ. Μπρη στη σύμβαση αυτή που ζήμιωσε το ελληνικό δημόσιο κατά 70 εκ. ευρώ ο κ. Τσουκάτος εμπλέκεται με δύο εμβάσματα ύψους ενός εκατομμυρίου γερμανικών μάρκων.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν το καταλαβαινω,ρε παιδι μου !Πως μπορει να ειναι ενοχος "παθητικης δωροδοκιας"ο Τσουκατος σε μια υποθεση η οποια "ζημιωσε το ελληνικο δημοσιο κατα 70 εκ.Ευρω" ;Αφου τετοια υποθεση δεν υπαρχει-πλεον !Διοτι ,υποθετω,εαν υπηρχε, το ελληνικο κρατος θα ειχε στραφει δικαστικα κατα της -ομολογησασης-την δωροδοκια Siemens,διεκδικωντας ,αφ'ενος,πολλαπλασιες αποζημιωσεις,και θα ειχε,αφ'ετερου,αποκλεισει την εταιρεια αυτη απο τον καταλογοα των προμηθευτων του Δημοσιου.Εξ'οσων γνωριζω εγινε μονον ενας "συμβιβασμος".Ο οποιος,εαν δεν κανω λαθος,περιλαμβανει και την απαλλαγη της της Siemens απο την υποχρεωση για "παροχη στοιχειων"στο Ελληνικο Δημοσιο.Αρα ;;;!!!Οπως και αν εχει το πραγμα δεν μπορω παρα να χαμογελασω ενθυμουμενος το φοβερο ( σκωπτικο ; )"συνθημα" :"""Στο Κομμα και στο Κρατος,Θοδωρος Τσουκατος """ !!!