Πολύδωρας: Υπό συνθήκες ηρεμίας, δεν ψηφίζω Πρόεδρο

Πολύδωρας: Υπό συνθήκες ηρεμίας, δεν ψηφίζω Πρόεδρο Facebook Twitter
3

 

Ο Βύρων Πολύδωρας άρχισε να απασχολεί και πάλι την επικαιρότητα μετά από δημοσίευμα που τον ήθελε να είναι ο «Νούμερο 180» στις ψήφους για την εκλογή Προέδρου, αν αυτές έφταναν στις 179.

Με τη δήλωση αυτή ο ανεξάρτητος βουλευτής και Πρόεδρος πλέον του κόμματος «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό»που μάλλον δεν είχε την τύχη που περίμενε ο ιδρυτής του, άφησε ανοιχτή την πόρτα για επιστροφή στη Ν.Δ.

Όμως τώρα σε δηλώσεις λέει ότι δεν είναι δεδομένος και τονίζει ότι δεν θα ψηφίσει. Τις δηλώσεις αυτές ο κ. Πολύδωρας τις έκανε στον Βήμα Fm, με μια φράση πάντως να έχει τη σημασία της και να αφήνει και πάλι ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής, ίσως με καλύτερες προϋποθέσεις. Η φράση «υπό συνθήκες ηρεμίας…», εννοώντας εθνική ηρεμία σε ό,τι αφορά στις τουρκικές προκλήσεις.

Είπε ο βουλευτής στο ραδιόφωνο:

«Το κυρίαρχο είναι πως δεν είμαι δεδομένος. Το κυρίαρχο είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσει το έργο της αυτή η κυβέρνηση, με το γεφυράκι να περάσει τους 180 και την εκλογή Προέδρου. Θα είναι ζημιογόνο και τερατώδες, αν το συνεχίσει. Γι' αυτό λέω ότι δεν είμαι δεδομένος, ότι αμφιβάλλω αν θα φτάσετε στους 179 ή ακόμη και στον Φεβρουάριο, αμφιβάλλω πώς θα περάσετε την κρίση».

Πρόσθεσε ότι η στάση του «εξαρτάται από την ένταση στην κυπριακή ΑΟΖ. Εξαρτάται από την ένταση στο Αιγαίο... Οι περισσότερες πιθανότητες πάνε προς αυτό, ότι δεν θα ψηφίσω. Ακόμη και 180ος να είμαι, υπό συνθήκες ηρεμίας, δεν ψηφίζω».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη: Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Μήνυμα αποδοκιμασίας του 41% ζήτησε από τους ψηφοφόρους ο Ανδρουλάκης

«Εάν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό θα μπορέσει να ενοποιήσει το προοδευτικό μέτωπο» - «Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Στέφανο Κασσελάκη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια