Στύλιος: Με απέπεμψαν γιατί είμαι από την επαρχία

Στύλιος: Με απέπεμψαν γιατί είμαι από την επαρχία Facebook Twitter
11

Στην εκλογή του στην επαρχία αποδίδει ο κ. Γιώργος Στύλιος την αποπομπή του από την κυβέρνηση μετά το «εσείς θέλετε Κασιδιάρη» στη Λιάνα Κανέλλη ενώ υποστήριξε ότι έχουν ακουστεί πιο βαριές εκφράσεις στη Βουλή.

Μιλώντας στον Βήμα Fm και ερωτώμενος αν αποπέμφθηκε μετά από αίτημα του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, πρώην σημαίνον στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και καθηγητής στα ΤΕΙ είπε:

 «Δεν το γνωρίζω αυτό. Από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ το λέει... Αφού βγήκε και είπε ότι δεν μπορώ να είμαι υπουργός. Δεν μπορούμε να λέμε κάποια πράγματα και να έχουμε ασυλία και εγώ όχι, επειδή είμαι βουλευτής της επαρχίας… Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, κάποιοι να είναι οι κεντρικοί, τα δυνατά πρόσωπα, της δημοσιότητας και της τηλεόρασης και άλλοι με το παραμικρό, με μία λέξη (να αποπέμπονται). Πολλοί που με έχουν πάρει τηλέφωνο και έχουμε συζητήσει, λένε ότι έχουν ειπωθεί πολύ πιο βαριές εκφράσεις. Έχουν ακουστεί λεκτικοί διάλογοι έντονοι. Έχει ακουστεί στη Βουλή να πάμε στα γουναράδικα και δεν έχει καταδικαστεί από τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει ο συγκεκριμένος βουλευτής. Πολύ χειρότερα πράγματα…».

Για το τι θα έλεγε τώρα στη Λιάνα Κανέλλη ο Γ. Στύλιος απάντησε:

«Λέω συγγνώμη. Ήταν λάθος και αναλαμβάνω την ευθύνη, συνεχίζω να εργάζομαι και να δουλεύω για τους αρτινούς πολίτες και το μέλλον της πατρίδας μας. Και αν μιλήσω με την κυρία Κανέλλη, θα της ζητήσω να διαμορφώσουμε πιο ήπιο, πιο συναινετικό και πιο μετριοπαθή πολιτικό διάλογο. Όχι μόνο στις λέξεις, αλλά ακόμη και στην ένταση».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

O Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα κυρώσει στη Βουλή τα υπόλοιπα Μνημόνια Συνεργασίας αν δεν αλλάξουν στάση τα Σκόπια
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν δεν πειστούμε πως η Βόρεια Μακεδονία τη σέβεται - Έχουμε αφήσει πίσω μας την ένταση και συζητούμε χωρίς το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Τουρκία
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Ας μην εκπλησσομεθα.Η πολιτικη στην Ελλαδα ειναι γεματη "Στυλιους".Απλα οι περισσοτεροι εχουν μια στοιχειωδη νοημοσυνη η οποια τους βοηθα να μην "αποκαλυπτονται"υποπιπτοντας σε τοσο βλακωδη "φραστικα ολισθηματα".Υπαρχουν,βεβαια,και εξαιρεσεις.Οπως ο ανωτερω.Αλλα ας μην ξεχναμε οτι και αυτοι διαθετουν μια "αναλογων προσοντων" ευαριθμη"εκλογικη πελατεια".Για τον λογο αυτο δεν ειναι αποριας αξιο το οτι εκλεγονται.Και επανεκλεγονται.
Μπραβο ! Πρεπει να εισαι απο τους ολιγους οι οποιοι εξακολουθουν να χρησιμοποιουν το "ευαριθμος"με την ορθη αρχαιοελληνικη,και οχι με την εσφαλμενη,αντιθετη,πλην καθιερωθεισα στην νεοελληνικη εννοια ! Εγω "υπεκυψα"προ ετων !
Ευχαριστω πολυ για τον επαινο, αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν τον αξιζω καθως οι γνωσεις μου της αρχαιας ελληνικης ειναι πολυ λιγες. Θυμαμαι απλα απ'το σχολειο να μας λεει η φιλολογος οτι ευαριθμος σημαινει λιγοστος γιατι βγαινει απ'το ευ + αριθμος και σημαινει "που μπορει να αριθμηθει ευκολα" αρα λιγοστος.
Ή αλλιώς: "Είμαι στο γαλάζιο κοσμάκη μου από φοιτητής και δεν καταλαβαίνω τίποτα από όλα όσα μου προσάπτουν. Επίσης, ισχύει πως στις μέρες μας δεν υπάρχει φασιστική ιδεολογία, να το ξέρετε δηλαδή. Το δίδασκα και στο ΤΕΙ μου."