ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Σαμαράς: Θρασίμια χωρίς αγωγή από την οικογένεια τους, οι φοιτητές που διέκοψαν τη Σύγκλητο

Σαμαράς: Θρασίμια χωρίς αγωγή από την οικογένεια τους, οι φοιτητές που διέκοψαν τη Σύγκλητο Facebook Twitter
24

«Θρασίμια που δεν έχουν αγωγή από την οικογένειά τους», χαρακτήρισε ο Αντώνης Σαμαράς τους φοιτητές που διέκοψαν την συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών, ζητώντας να συμμετάσχουν σε αυτή.

Ο Πρωθυπουργός έκανε αυτό το χαρακτηρισμό μιλώντας στη γιορτή της ΟΝΝΕΔ για τα 40 της χρόνια, δηλώνοντας παράλληλα ότι «δεν θα τους περάσει».  «Η αιχμαλωσία των Πανεπιστημίων από μικρές ομάδες ταραχοποιών τελείωσε», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς.

 « Η αιχμαλωσία των πανεπιστημίων από μικρές ομάδες ταραχοποιών τελείωσε. Διεθνώς δεν υπάρχει πανεπιστήμιο που δεν φρουρείται, αυτό δεν είναι ελευθερία, είναι η τυραννία της μειοψηφίας. Οι εικόνες που είδαμε με μικρές ομάδες ταραχοποιών είναι η υπόμνηση της κατάντιας από την οποία ξεκολλάει η Ελλάδα είπε και πρόσθεσε « τέτοια πράγματα είναι αδιανόητα παντού στον κόσμο, αυτά είναι που μας κρατάνε πίσω και πρέπει να τα αλλάξουμε και τα αλλάζουμε με κόπο γιατί απέναντί μας έχουμε συνασπισμένες τις δυνάμεις του χθες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε και θέλουν να ματαιώσουν κάθε δυναμική μεταρρύθμιση».

24

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

13 σχόλια
Δεν έχει και άδικο εδώ που τα λέμε. Αλλά και αυτός ως νεαρός δεν ήταν και καλύτερος απ ότι ακούγεται και ούτε δίνει κανείς τα συγχαρητήρια που χρησιμοποιεί τα ΜΑΤ 512 φορές το μήνα για να κλείνει τίποτα ΕΡΤ ώστε να αντικαθίσταται με κανάλι που πάλι την ίδια σχεδόν χαμηλή τηλεθέαση έχει.Αλλά δεν πειράζει μόλις αναλάβει ο πρώην Πρόεδρος του 15μελούς με το φιλόδοξο πρόγραμμα όλα θα φιάξουν και θα επανέλθει και κάνα πανεπιστημιακό άσυλο!Όσό αφορά το ΕΚΠΑ στη συνεδρίαση δεν υπήρχαν εκπρόσωποι φοιτητών και μπήκαν όλοι έτσι μέσα?
«Εκτιμώ βαθύτατα ένα παιδί που εξεγείρεται και βγαίνει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί, έστω κι αν υπερβάλλει, έστω και αν κρατάει μολότωφ. Και δεν εκτιμώ καθόλου έναν αστυνομικό που το πυροβολεί». (Μάνος Χατζιδάκις, στο σπίτι του Δημήτρη Χορν, Ιανουάριος 1990)
Αν την μολότοφ την κραδαίνει ένα χρυσαυγιτάκι, πως θα σας φαινόταν; Γιατί και οι Χρυσαυγίτες "παιδιά" που εξεγείρονται και διαμαρτύρονται είναι--όσο τους κόβει, τέλος πάντων (η άλλη ειδοποιός διαφορά είναι ότι μισούν όλον τον κόσμο--ενώ οι ακροαριστεροί μισούν τους "πλούσιους" και τους "μπάτσους" μόνο). Οπότε αφήστε τον Χατζιδάκι εκεί που κάθεται, οι εποχές και τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Μεσολάβησε η περίοδος 1985-2011, όπου ακόμα και τα "παιδιά" της κουτσής Μαρίας έκαναν "Επανάσταση"--με το αζημίωτο φυσικά.
Μια εξαιρετικα λογικη απορια !Θα προσπαθησω να "απαντησω" ,εμμεσα,για τους "συγγραφεις"των ομιλιων του :Σε μια απο τις -σπανιες- παρουσιες του στην Βουλη ο πρωθυπουργος Αντωνης απευθυνθηκε ,νομιζω στον Τσιπρα,λεγοντας:Δεν θα γινετε ποτε κυβερνηση.Οπως εγραψε και ο μεγαλος Αλεξανδρινος(Καβαφης): "Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια που χανεις"!!!Εαν οι "συγγραφεις"της "ατακας" ειχαν κανει τον κοπο να κοιταξουν δυο τρεις γραμμες παραπανω,θα εβλεπαν και τον ΤΙΤΛΟ του υπολογου ποιηματος.Η δεν το εκαναν,η,ακομα χειροτερα,δεν καταλαβαν τιποτα.Διοτι ο τιτλος ειναι :"Απολειπειν Θεος Αντωνιον" !!!
:-)))Από την άλλη, φαντάσου να ήξερε ο Πρόεδρος Τσίπρας τον τίτλο του ποιήματος, και να τάπωνε τον Αντωνάκη χοντρά, live στη Βουλή! Κατά τη γνώμη μου, το επεισόδιο που περιγράφεις δείχνει για πολλοστή φορά, το αδιέξοδο που αντιμετωπίζουμε. Έχουμε μια κάκιστη κυβέρνηση, και μια ακόμα χειρότερη αντιπολίτευση, που είναι ανίκανη να διαχειριστεί ακόμα και τις συνεχείς γκάφες της ανεκδιήγητης κυβέρνησης, για δικό τους συμφέρον. Οι μετριότητες (και κάτω) που απαρτίζουν τον Σύριζα δεν μπορούν να σώσουν ούτε καν τον εαυτόν τους, όμως φαντασιώνονται (ή τουλάχιστον έτσι λένε ;-) ) πως θα σώσουν όχι μόνον εμάς, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη.
Αγαπητε Ashton Heston IIIΜε λυπη μου ειμαι υποχρεωμενος να συμφωνησω με το πνευμα του σχολιου σου.Απλα,αν μου επιτρεπεις,θα ηθελα να αντικαταστησω ,για λογους περισσοτερης ακριβειας,την λεξη "κακιστη"με την λεξη "απαραδεκτη",και την λεξη "χειροτερη" με την λεξη "ασχετη". Αν και η ουσια δεν αλλαζει......
"...Απλα,αν μου επιτρεπεις,θα ηθελα να αντικαταστησω ,για λογους περισσοτερης ακριβειας,την λεξη "κακιστη"με την λεξη "απαραδεκτη",και την λεξη "χειροτερη" με την λεξη "ασχετη"..."Mais je vous en prie, cher Lambros, ελεύθερα!:-)
ενω οταν η κυβερνηση του αντωνακη εδωσε εντολη να μπουν τα ΜΑΤ με το "ετσι θελω" στην ΕΡΤ και να ριξει μαυρο ηταν οτι πιο ευγενικο, δημοκρατικο και με ολη την καλη αγωγη που εχουν ως πολιτικοι!! και ειναι ενα απλο μονο παραδειγμα! δεν ντρεπεται
Είχα καινο...θρασίμι ξέρετε όλοι τι σημένει;http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B8%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BC%CE%B9ψοφίμι!!!και για μια άλλη ανάγνωση του τι έγινε σήμερα http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/theatro-skion-makari-problima-ton-panepistimion-na-itan-oi-40-foitites
Μπήκαν μωρέ μπήκαντα γίδια στο μαντρίΤα πρόβατα στη στρούγκαΧρυσούλα μ' κι αδερφούλαΚι η Χρύ- μωρέ κι η Χρύσω δεν αγνάντεψε, η Χρύσω μ' δεν εφάνηνα ροβολάει στη στάνη(Ώρε ροβόλατα ροβόλατατα γίδια και τα πρόβαταΡοβόλατα ροβόλατατα γίδια τα λιανώματα.)
Κυρ’ Αντώνη μας.Στην Δημοκρατία δεν μας ενδιαφέρει το ποιόν ή η ανατροφή ενός πολίτη. Μας ενδιαφέρουν οι πράξεις του! Είναι παράνομο να μπουκαρεις κάπου και να εμποδίζεις την έξοδο οποιουδήποτε; Είναι! Ωραιότατα, στείλε λοιπόν τα βίντεο στην εισαγγελία και από εκεί και πέρα τα αρμόδια όργανα ας συλλάβουν/καταδικάσουν /αθωώσουν αυτά τα άτομα.Αλλά εχω την εντυπωση ότι δεν θελεις καθολου να το κάνεις αυτό έτσι; Πονηρουτσικο!
Α ναι Αντωνάκη? Σου θυμιζουμε οτι το 1983 ησουν ενα απο αυτα τα "θρασίμια" που εσπαγες βιτρίνες στα τοτε ακροδεξιά "ταγματα εφόδου" που ειχε ιδρύσει ο "φωτια και τσεκούρι" Αβέρωφ... Όπως είχε γράψει το periodista.gr, τον Ιούλιο του 1983, μέλη της ΟΝΝΕΔ από όλη την Ελλάδα έφθασαν στη Μεσσηνία και πρωταγωνίστησαν σε αιματηρά επεισόδια με την κάλυψη της τότε ηγεσίας της ΝΔ, του προέδρου της Ευάγγελου Αβέρωφ, που δικαιολογούσε τη συγκρότηση «ομάδων κρούσης».Πρωταγωνιστής ήταν ο σημερινός πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.Αντωνάκη once φασίστας always φασίστας
Ενώ τα παιδάκια της ΔΑΠ με το σείς και με το σας. Σκέτη ευγένεια! (όχι ότι υπερασπίζομαι τη συμορία που μπουκάρει στα πανεπιστήμια, αλλά για να μιλάς για τους άλλους καλό είναι να τακτοποιήσεις πρώτα τα του οίκου σου, Αντωνάκη)
Είσαι απλώς κακεντρεχής...τα τοιαύτα συνθήματα αποτελούν απλώς έναυσμα δια το γαλάζιον αύριον της Ελλάδος μας, ηθικοί και πολιτισμικοί αδάμαντες που συνάδουν με τον χώρον της γνώσεως που πρέπει να δρέψουν αι νέοι φοιτηταί μας, χέρι χέρι με το καθηγητικό ανφάν γκατέ που θα επανδρώσει τας έδρας της πανεπιστημιακής γνώσεως από άκρον εις άκρον της Ελλάδος και εις άγαστον συμφωνλια με τας Εταιρικάς και αγοραίας ηθικάς εντολάς.