Ραντεβού Τσίπρα-Στουρνάρα σήμερα

Ραντεβού Τσίπρα-Στουρνάρα σήμερα Facebook Twitter
2

 

Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα θα έχει στις 13.30 το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από σχετικό αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα συζητηθούν, η ελληνική οικονομία και το ζήτημα των τραπεζών μετά και τα αποτελέσματα των στρες τεστ αλλά και η πρόταση που θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα κόκκινα δάνεια. Στο τραπέζι και το ζήτημα του τρόπου  διάθεσης των 11 δισεκατομμυρίων ευρώ του ΤΧΣ, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί αυτά τα χρήματα ως βάση της οικονομικής πολιτικής που έχει εξαγγείλει.

Η συνάντηση είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Παρασκευή μετά τη συνάντηση που θα είχε ο κ. Στουρνάρας με τον Σ. Θεοδωράκη. Η ενόχληση της Κουμουνδούρου οδήγησε στην η αντιμετάθεση των δύο ραντεβού του κ. Στουρνάρα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM