O Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην Αθήνα

O Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην Αθήνα Facebook Twitter
1

Τη χώρα μας επισκέπτεται ο νέος πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, επιλέγοντάς τη ως πρώτο σταθμό της ευρωπαϊκής περιοδείας που πραγματοποιεί μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Αυτή τη στιγμή συναντιέται με τον πρωθυπουργό και θα ακολουθήσει γεύμα σε κεντρικό ξενοδοχείο, στο οποίο θα παραβρεθούν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος και ο νέος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών θα βρεθεί και το χαρτοφυλάκιο που θα αναλάβει στην Επιτροπή ο Δημ.Αβραμόπουλος. Ο υπουργός Άμυνας φέρεται ως επικρατέστερος να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο για το Μεταναστευτικό, για το οποίο δημιουργείται για πρώτη φορά θέση Επιτρόπου.

Ο κ. Γιούνκερ δήλωσε: «Προτεραιότητά μου, ως προέδρου της Επιτροπής, είναι η απασχόληση, η ανάπτυξη και οι επενδύσεις και χαίρομαι που πηγαίνω στην Ελλάδα για να συζητήσω τα θέματα αυτά με τον φίλο και συνάδελφό μου πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση της χώρας».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM
«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια