Στρατούλης: Δώρο στα μεγάλα συμφέροντα η Κυριακή

Στρατούλης: Δώρο στα μεγάλα συμφέροντα η Κυριακή Facebook Twitter
12

Δώρο στα μεγάλα συμφέροντα δίνει την Κυριακή-αργία η κυβέρνηση δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, με αφορμή την περαιτέρω απελευθέρωση της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων σε τουριστικές περιοχές.

Όπως είπε ο κ. Στρατούλης η απόφαση αυτή ανοίγει το δρόμο για την επέκταση του μέτρου και την κατάργηση της Κυριακής αργίας σε όλη τη χώρα, κάτι που θα ωφελήσει μόνο τα μεγάλα πολυκαταστήματα και οι πολυεθνικές αλυσίδες.

Αντιθέτως, συμπληρώνει, η σχετική απόφαση ζημιώνει τους εμποροϋπαλλήλους, «που τους αναστατώνει την οικογενειακή και προσωπική ζωή και τους διαλύει τις εργασιακές σχέσεις», αλλά και τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις «που δεν μπορούν οικονομικά και λειτουργικά να ανταποκριθούν σε αυτό το μέτρο και οδηγούνται σε μαζικά νέα λουκέτα, αυξάνοντας έτσι και την ανεργία».

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM
Επίθεση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη: Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Μήνυμα αποδοκιμασίας του 41% ζήτησε από τους ψηφοφόρους ο Ανδρουλάκης

«Εάν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό θα μπορέσει να ενοποιήσει το προοδευτικό μέτωπο» - «Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Στέφανο Κασσελάκη
NEWSROOM