Στρατούλης: Δώρο στα μεγάλα συμφέροντα η Κυριακή

Στρατούλης: Δώρο στα μεγάλα συμφέροντα η Κυριακή Facebook Twitter
12

Δώρο στα μεγάλα συμφέροντα δίνει την Κυριακή-αργία η κυβέρνηση δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, με αφορμή την περαιτέρω απελευθέρωση της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων σε τουριστικές περιοχές.

Όπως είπε ο κ. Στρατούλης η απόφαση αυτή ανοίγει το δρόμο για την επέκταση του μέτρου και την κατάργηση της Κυριακής αργίας σε όλη τη χώρα, κάτι που θα ωφελήσει μόνο τα μεγάλα πολυκαταστήματα και οι πολυεθνικές αλυσίδες.

Αντιθέτως, συμπληρώνει, η σχετική απόφαση ζημιώνει τους εμποροϋπαλλήλους, «που τους αναστατώνει την οικογενειακή και προσωπική ζωή και τους διαλύει τις εργασιακές σχέσεις», αλλά και τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις «που δεν μπορούν οικονομικά και λειτουργικά να ανταποκριθούν σε αυτό το μέτρο και οδηγούνται σε μαζικά νέα λουκέτα, αυξάνοντας έτσι και την ανεργία».

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM