Απεργία την Πρωτομαγιά

Βούλτεψη: «Η ΝΔ το 2011 δεν ήταν κυβέρνηση, οι βουλευτές μπορούσαν να λένε ό,τι θέλουν»

Βούλτεψη: «Η ΝΔ το 2011 δεν ήταν κυβέρνηση, οι βουλευτές μπορούσαν να λένε ό,τι θέλουν» Facebook Twitter
9

Με τη φράση «η ΝΔ το 2011 δεν ήταν κυβέρνηση, οι βουλευτές μπορούσαν να λένε ό,τι θέλουν» η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, ενημέρωσε νωρίτερα το τηλεοπτικό κοινό, ότι όταν οι βουλευτές δεν είναι είναι στο κόμμα της κυβέρνησης μπορούν να λένε ό,τι θέλουν -για να γίνουν κυβέρνηση- και αμέσως μετά να το ακυρώνουν.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για τη ΔΕΗ και το ερώτημα γιατί το 2011 η ΝΔ υπερασπιζόταν το δημόσιο χαρακτήρα των δικτύων της ΔΕΗ.

Μάλιστα η κυρία Βούλτεψη χρησιμοποίησε και ολίγον από αργκό (Ό,τι τι;) και μας έστειλε αδιάβαστους.

Απλά και κατανοητά!

9

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ε και η Χρυση Αυγη δεν ειναι στην κυβερνηση οποτε ας λενε και κανουν οτι θελουν. Κατι αποτυχημενους βουλευτες μου θυμιζει που λεγανε ''δεν μπορουσα να κανω τιποτα γιατι δεν ημουν κυβερνητικος και ημουν αντιπολιτευση''.
Η κα Βουλτεψη ειναι ιδανικη κυβερνητικη εκπροσωπος.Εχει ολα τα χαρισματα γι'αυτο,οπως τα εχουμε απολαυσει τοσα χρονια σε τηλεοπτικα "παραθυρα".Διοτι :Εχει μονον διακοπτη ON ,οχι OFF.Οταν αρχισει να μιλαει ουδεις γνωριζει ποτε θα σταματησει.Επικαλυπτει μιλωντας "καπακι" οποιονδηποτε 'συνομιλητη 'της χωρις να τον αφηνει ποτε να ολοκληρωσει μια σκεψη του.Δεν εχει κανενα προβλημα να υποστηριξει ,ταυτοχρονα,οτι ειναι ημερα και οτι ειναι νυχτα ! Ητοι να λεει οτι η παραταξη της ειναι διαχρονικα συνεπης σε οσα λεει,ενω η αντιπολιτευση αλλαζει θεσεις συχνα.Οταν "τολμησει" καποιος να της επισημανει μερικες απο τις χιλιαδες περιπτωσεις οπου ο αρχηγος της και οι υπουργοι του αλλα ελεγαν ως αντιπολιτευση και αλλα λενε ως κυβερνηση,αλλα υποσχονταν και πραττουν τα ακριβως αντιθετα,απαντα οτι " οφειλει ο πολιτικος να μεταβαλει θεσεις αναλογα με τις περιστασεις.Το να μην μεταβαλεις την αποψη σου ειναι Σταλινισμος " !!!( Ναι,τα εχει πει και τα δυο στην ιδια τηλεοπτικη παρουσια της!!).Τωρα ολοκληρωνει την "πολιτικη προσφορα της" δηλωνοντας επισημα οτι οταν ενας βουλευτης ειναι στην ανατιπολιτευση μπορει να λεει οτι θελει,και μολις το κομμα του γινει κυβερνηση ειναι φυσικο να τα αλλαζει ολα !!!Ειλκρινα πιστευω οτι η κα Βουλτεψη ειναι οτι το καλυτερο για να εκφραζει τις θεσεις της συγκεκριμενης κυβερνησης.Διοτι αφου εμεις την αναδειξαμε κυβερνηση,αυτο ακριβως μας αξιζει.Τιποτε περισσοτερο.
Ο Παπανδρέου τι ήταν; Φιλελεύθερος; Πως έγινε πρωθυπουργός; Ποιοι τον ψήφισαν και για πιο λόγο; Κοντή μνήμη έχεις,εκτός αν νομίζεις πως τα 20-23% του σύριζα ήρθαν από αλλού! ΠΑΣΟΚ είναι! Το κράτος έπεσε από τα παρακράτη που δημιούργησε αυτό και η ΝΔ(συνδικάτα, ΜΜΕ, σώματα ασφ. κ εκκλησία) και η απάντηση σας σε αυτό είναι περισσότερος κρατισμός(Συριζα κλπ) και 0 μεταρρυθμίσεις! Όσο για το αν κυβέρνησε μπορείς να το δεις από τα πανεπιστήμια έως τις πλατείες..
Ήταν αριστερός ο Παπανδρέου; Αλήθεια; Μήπως κάπου τα χούμε μπλέξει; Μάλλον ε; Μην μιλάτε για τη μνήμη μου σα να με γνωρίζετε αγαπητέ. Μια χαρά μνήμη έχω. Εσείς μάλλον πάσχετε.
@sn07:Εχεις δίκιο, φίλε μου. Σε σχέση με το παρακράτος δεκαετιών, τις διώξεις, τις φυλακίσεις και τις εξορίες, ο Αντρέας (με -ντ-, για πιο πασοκικό εφέ)αριστερός ήταν.Τώρα, για να σοβαρευτούμε, μόνο όσοι υπέστησαν τα προαναφερθέντα και οι συγγενείς τους (ικανότατος αριθμός, είναι η αλήθεια) μπορεί να πίστεψαν ότι ήταν αριστερός. Στην πραγματικότητα, ούτε το επιτελείο του το πίστευε, και φυσικά ούτε ο ίδιος. Απλώς καπηλεύτηκε την αριστερή ιδεολογία και στηρίχτηκε στη μακροχρόνια καταπίεση των αριστερών, χαρίζοντάς τους την ελευθερία -κατά κυριολεξία- και τη δυνατότητα να εκφράζουν τις απόψεις τους. Ίσως το μόνο για το οποίο αξίζει θετική αναφορά. Αυτά.
Εντάξει κύριοι, κατάλαβα! Αριστερά κάθε φορά ορίζεται και το επόμενο λαϊκίστικο κόμμα που θα στηρίζεται τις ελπίδες σας! Πασοκ-> Δημαρ-> Συριζα -> ΚΚΕ με τη σειρα, και όποιος σας απογοητεύει μάλλον δεν ήταν αριστερός αλλά καπιταλιστής & φιλελεύθερος. Μάλλον η χώρα χρειάζεται μια αριστερά σαν αυτές που έχουν τα υπόλοιπα αναπτυγμένα κράτη, αλλά εγώ δυστυχώς δεν ξέρω κανένα τέτοιο.
@sn07:Μπερδεύεις το αριστερό περιτύλιγμα με το περιεχόμενο. Δεν σε αδικώ βέβαια, γιατί η εκμετάλλευη και η κακοποίηση της αριστερής ιδεολογίας κατέληξε να ταυτιστεί με το ΠΑΣΟΚ. Αντρέας, Σημίτης, ΓΑΠ, Βενιζέλος. Προφανέστατα όλοι Αριστεροί (με Α κεφαλαίο) που μέσα από τις πολιτικές τους απέδειξαν ότι η αριστερή ιδεολογία είναι μούφα, σωστά;