Οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο ΠΑΣΟΚ

Οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο ΠΑΣΟΚ Facebook Twitter
0

Η Οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας ανέλαβε την ευθύνη για τους πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ την παραμονή των ευρωεκλογών στις 24 Μαΐου.

Στην προκήρυξη της αναφέρει ότι επέλεξε το ΠΑΣΟΚ γιατί ''έπαιξε ιστορικό ρόλο στην υπηρεσία του κεφαλαίου, στήριξε την πολιτική του στην καταστολή των κοινωνικών αντιστάσεων. Σήμερα ανήκει στον σκληρό πυρήνα του ολοκληρωτισμού'' και επίσης γιατί ''κάθε στέλεχος του κρατικού μηχανισμού έχει προσωπική ευθύνη για τα εγκλήματα της εξουσίας. Αυτοί που καταπιέζουν τους εργαζόμενους που χτυπάνε τους κοινωνικούς αγώνες''.

Τα μέλη της οργάνωσης προαναγγέλλουν όμως και νέα χτυπήματα καθώς, γράφουν στην προκήρυξη ότι  ''οι σφαίρες που καρφώσαμε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ήταν μια πρόγευση για τους εξουσιαστές. Όλοι οι λογαριασμοί της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης θα πληρωθούν».

Μάλιστα αναφέρουν ότι θα μπορούσαν να χτυπήσουν και τους αστυνομικούς, αλλά «δεν το κάναμε αυτή τη φορά», γιατί το πολιτικό σχέδιο της οργάνωσης είχε καθαρό στόχο ενάντια στο συγκεκριμένο πολιτικό μηχανισμό των αφεντικών''.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM