Κεφαλογιάννης: Κύριε Κατρούγκαλε είστε ηλίθιος και ανόητος

Κεφαλογιάννης: Κύριε Κατρούγκαλε είστε ηλίθιος και ανόητος Facebook Twitter
5

Βαρείς χαρακτηρισμοί  ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του MEGA με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη να χαρακτηρίζει «ανόητο και ηλίθιο» τον Γιώργο Κατρούγκαλο μετά την αναφορά του τελευταίου στον πατέρα του βουλευτή της Ν.Δ. στον οποίο απέδωσε τον χαρακτηρισμό «διαπλεκόμενος».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Και λίγα του είπε ο Κεφαλογιάννης... ίσως ο Κατρούγκαλος ήθελε να αναφερθεί στον Ξάδελφο του Πατέρα του και όχι στον ίδιο ο οποίος ήταν αντιστασιακός στην Κρήτη και πολιτεύεται απο το 46. Πέθανε το 2003... Αισχρή επίθεση και ανιστόρητη απο τον Κατρούγκαλο.
ΜεγαλοΟικογένεια Κεφαλογιάννη, ο Μανώλης έκανε πολιτική καριέρα με το επιχείρημα της 10ας του 80 περί κλεισίματος του εργοστασίου της Pilelli από το συνδικαλισμό!!!Βρέθηκα στη Θέρισσο Χανίων, το μουσείο είχε φωτογραφίες περήφανων πολεμιστών Κρητικών του 1941, ρώτησα την υπεύθυνη του μουσείου για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μου απάντησε με νόημα ότι δεν υπάρχουν στοιχεία γι'αυτόν κατά την περίοδο την επίμαχη, δεν θυμάμαι ούτε φωτογραφία του πολύ Κεφαλογιάννη, ελπίζω ότι κάνω λάθος.....
Να πιάσουμε το γενικό : Δεν μπορεί να χαρακτηρίζεσαι αριστερός και να χρησιμοποιείς λογικές οικογενειακής ευθύνης. Αυτό που συνέβη ήταν φασιστικό.Να πιάσουμε το ειδικό : Είναι σίγουρο πως ο Κατρούγκαλος ήξερε για ποιον μιλούσε ; Ο μακαρίτης Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος και είχε μια καταδίκη το 2008, δεν είναι ο πατέρας του Μανώλη Κεφαλογιάννη αλλά της Όλγας Κεφαλογιάννη.
Κι οι "δημοσιογράφοι" αντί για να πάρουν θέση στο πως απαντά ο άλλος με βρισιές σε πολιτικά ερωτήματα σχετικά με την διαπλοκή, βγήκαν να υπερασπιστούν τον βλάχο,κατηγορώντας τον κατρούγκαλο επειδή "έμπλεξε" πατεράδες...Τι φάση; Δεν δεχόμαστε κριτική ότι κι αν έχουμε κάνει, επειδή είμαστε πατεράδες κάποιου;