Τι παραγράφεται με το ξαφνικό κλείσιμο της Βουλής

Τι παραγράφεται με το ξαφνικό κλείσιμο της Βουλής Facebook Twitter
6

Πάντα Ιούνιο γίνεται η διακοπή των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, προσπαθώντας να αντικρούσει τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης ότι όλα έγιναν για να παραγραφούν αδικήματα και να περάσουν πιο εύκολα, νομοσχέδια που προκαλούν αντιδράσεις, όπως αυτό για τον αιγιαλό.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ισχυρίστηκε  ότι δεν υπήρχε πρόθεση για κατάθεση πρότασης για προκαταρκτική για διάφορες υποθέσεις όπως η Λίστα Λαγκάρντ το psi κ.α.  «Εάν κάποιο κόμμα είχε την πρόθεση να καταθέσει τώρα πρόταση για προκαταρκτική τότε μετά το κλείσιμο της Ολομέλειας δεν θα έχει τη δυνατότητα», σημείωσε.

Σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα σημερινών εφημερίδων όπως η Εφημερίδα των Συντακτών και η Ελευθεροτυπία,  με το ξαφνικό κλείσιμο της Βουλής παραγράφονται υποθέσεις όπως:

Λίστα Λαγκάρντ

Ευθύνες Παπανδρέου-Παπαδήμου για μνημόνιο

Ευθύνες Βενιζέλου και μελών της κυβέρνησης Παπανδρέου

Ευθύνες για εξοπλιστικά-υποβρύχια

Δεν θα συζητηθούν:

 

Υπόθεση Μπαλτάκου-Κασιδιάρη

Δικογραφία για Μιχελάκη

Θα πάνε στα θερινά τμήματα (όπου είναι πολύ πιο εύκολο να περάσουν):

Νέα μέτρα

Αιγιαλός

Μνημονιακά νομοσχέδια

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
"""Τι ετι χρειαν εχομεν μαρτυρων ;"""(Κατα Ματθαιον,ΚΣΤ'63)Οταν ο Καιαφας ανεφωνησε υποκριτικα τα ανωτερω, διαρρηγνυων τα ιματια του,δεν θα μπορουσε ποτε να φαντασθει οτι ειχε ,αθελα του,παρασχει στην Ιστορια μια φραση η οποια θα συμβολιζε, μεχρι τα βαθη του χρονου, το περιττον του αποδεικνυειν το "κραυγαλεα προφανες".Ιδου,λοιπον,μια ακομη περιπτωση για την οποια η χρηση της εν λογω ρησεως δεν ειναι,απλα,ενδεδειγμενη.Ειναι αυτονοητη.
Ορίστε οι λόγοι που δεν διατυμπανίστηκε το κλείσιμο της βουλής. Χαρείτε τώρα τη δημοκρατία που έχουμε. Άντε και καλό μας ξεπούλημα. Του χρόνου πάλι εδώ.