Τι παραγράφεται με το ξαφνικό κλείσιμο της Βουλής

Τι παραγράφεται με το ξαφνικό κλείσιμο της Βουλής Facebook Twitter
6

Πάντα Ιούνιο γίνεται η διακοπή των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, προσπαθώντας να αντικρούσει τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης ότι όλα έγιναν για να παραγραφούν αδικήματα και να περάσουν πιο εύκολα, νομοσχέδια που προκαλούν αντιδράσεις, όπως αυτό για τον αιγιαλό.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ισχυρίστηκε  ότι δεν υπήρχε πρόθεση για κατάθεση πρότασης για προκαταρκτική για διάφορες υποθέσεις όπως η Λίστα Λαγκάρντ το psi κ.α.  «Εάν κάποιο κόμμα είχε την πρόθεση να καταθέσει τώρα πρόταση για προκαταρκτική τότε μετά το κλείσιμο της Ολομέλειας δεν θα έχει τη δυνατότητα», σημείωσε.

Σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα σημερινών εφημερίδων όπως η Εφημερίδα των Συντακτών και η Ελευθεροτυπία,  με το ξαφνικό κλείσιμο της Βουλής παραγράφονται υποθέσεις όπως:

Λίστα Λαγκάρντ

Ευθύνες Παπανδρέου-Παπαδήμου για μνημόνιο

Ευθύνες Βενιζέλου και μελών της κυβέρνησης Παπανδρέου

Ευθύνες για εξοπλιστικά-υποβρύχια

Δεν θα συζητηθούν:

 

Υπόθεση Μπαλτάκου-Κασιδιάρη

Δικογραφία για Μιχελάκη

Θα πάνε στα θερινά τμήματα (όπου είναι πολύ πιο εύκολο να περάσουν):

Νέα μέτρα

Αιγιαλός

Μνημονιακά νομοσχέδια

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
"""Τι ετι χρειαν εχομεν μαρτυρων ;"""(Κατα Ματθαιον,ΚΣΤ'63)Οταν ο Καιαφας ανεφωνησε υποκριτικα τα ανωτερω, διαρρηγνυων τα ιματια του,δεν θα μπορουσε ποτε να φαντασθει οτι ειχε ,αθελα του,παρασχει στην Ιστορια μια φραση η οποια θα συμβολιζε, μεχρι τα βαθη του χρονου, το περιττον του αποδεικνυειν το "κραυγαλεα προφανες".Ιδου,λοιπον,μια ακομη περιπτωση για την οποια η χρηση της εν λογω ρησεως δεν ειναι,απλα,ενδεδειγμενη.Ειναι αυτονοητη.
Ορίστε οι λόγοι που δεν διατυμπανίστηκε το κλείσιμο της βουλής. Χαρείτε τώρα τη δημοκρατία που έχουμε. Άντε και καλό μας ξεπούλημα. Του χρόνου πάλι εδώ.