Παραιτείται ο Φώτης Κουβέλης από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ

Παραιτείται ο Φώτης Κουβέλης από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ Facebook Twitter
2

Ο Φώτης Κουβέλης ανακοίνωσε πριν λίγο ότι προτίθεται να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, στον απόηχο του ιδιαίτερα αρνητικού αποτελέσματος για το κόμμα του στις Ευρωεκλογές, προαναγγέλλοντας και συνέδριο.


Όπως είπε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του "τα όργανα θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις".

Ολόκληρη η δήλωση του Φ. Κουβέλη:

"Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξη μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜΑΡ.

Πιστεύουμε, όλοι, σε μια Αριστερά στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής και κομματικής εντιμότητας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως έχω χρέος , να υποβάλω στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο του κόμματος την παραίτηση μου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές μας διαδικασίες.

Αυτά τα όργανα θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις".

Πάντως από στελέχη της μειοψηφίας του κόμματος ακούγονται απόψεις ότι δεν θα συμμετέχουν σε συνέδριο ή σε συνεδρίαση κομματικού οργάνουν.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Αριστερή, με καταγωγή από Εβραίους της Βουλγαρίας και της Λιθουανίας, η Σέινμπαουν γίνεται η πρώτη πρόεδρος στην 200ετή ιστορία του Μεξικού, με ελπίδες να αλλάξει την κατάσταση για τις γυναίκες της χώρας
NEWSROOM
Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Διεθνή / Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Η πρώην δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού γίνεται η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της χώρας, μετά από μία προεκλογική περίοδο κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 30 υποψήφιοι βουλευτές
NEWSROOM
Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πρέφα, τάβλι και καμια δηλωτη με τσιπουρο μπαρμπα Φωτη....για κει εισαι μονο....αντε και για Προεδρος της Δημοκρατιας το πολυ...για σοβαρα πραγματα δεν κανεις ομως...
Ουδεν κακον αμιγες καλου για τον Φωτη.Ανοιγει ετσι ο δρομος για "υψηλοτερα επιπεδα".Διοτι αν ο Σαμαρας ακουσει τον Χρυσανθο Λαζαριδη,που ειμαι βεβαιος οτι θα του εχει ηδη κανει την σχετικη εισηγηση,και προτεινει τον Κουβελη για Προεδρο της Δημοκρατιας την ανοιξη,τοτε η θεση του Συριζα θα γινει δυσκολη.Διοτι τοσο το ΝΑΙ οσο και το ΟΧΙ σε μια τετοια προταση θα εχουν πολιτικο κοστος,και μαλιστα μετρησιμο.Διαφορετικο,βεβαια,στην καθε περιπτωση,αλλα μετρησιμη και στις δυο.