Δούρου: Ξεκινάμε πόλεμο με τα συμφέροντα

Δούρου: Ξεκινάμε πόλεμο με τα συμφέροντα Facebook Twitter
8

Αργά και έχοντας πλέον ξεκαθαρίσει το τοπίο, έκανε τη δήλωση για τη νίκη της στην Περιφέρεια Αττικής η Ρένα Δούρου.

Με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στο πλάι της, η κ. Δούρου είπε:  «Δώσαμε έναν σπουδαίο αγώνα, με ήθος, κόντρα στις προβλέψεις και τα συμφέροντα. Ξέρουμε ότι η μάχη που κερδήθηκε απόψε είναι μόνο η αρχή, γιατί αύριο ξεκινάει ένας πόλεμος με τα συμφέροντα, για να αλλάξουμε τις ζωές μας. Θα τις αλλάξουμε στην περιφέρεια Αττικής, θα τις αλλάξουμε σε όλη τη χώρα».

Αμέσως μετά, ο κ. Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια στην κ. Δούρου για την «ιστορική νίκη στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας», αλλά και στον κ. Σακελλαρίδη γιατί «έδωσε έναν σπουδαίο αγώνα και είναι σαν να κέρδισε».

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Τις αφίσσες της Θα τις κατεβάσει από τις κολώνες; Στην θεσσαλονίκη, πέντε μέρες μετά την ομιλία του Αλέξη στην Αρισοττέλους ακόμη τον βλέπουμε να μοιράζει γαρίφαλα σε κάθε διαθέσιμη επιφάνεια.
Ποια συμφέροντα ;;;Ελπίζω να μην τα επικαλεστεί σε περίπτωση αποτυχίας στην επίτευξη των στόχων. Όπως και οτι δεν μπορεί να επικαλεστεί οτι παραλαμβάνει καμένη γη. Την μοναδική πλεονασματική περιφέρεια της χώρας παραλαμβάνει.Και οχι πλασματικά πλεονασματική,όπως η Ελλάδα, αλλά ουσιαστικά. Για να δούμε
Ομολογουμένως θα έχει πολύ ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε την πορεία της Δούρου. Πρώτη φορά αριστερά! Ελπίζω οι μόνοι απογοητευμένοι να βγούμε εμείς που την επικρίνουμε. Καλή της τύχη.