Έτοιμος για το ευρω-ντιμπέιντ ο Τσίπρας

Έτοιμος για το ευρω-ντιμπέιντ ο Τσίπρας Facebook Twitter
3

Στις Βρυξέλλες μετά τη Μόσχα ταξίδεψε ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να πάρει μέρος στο ευρω-ντιμπέιντ των υποψηφίων για την Κομισιόν.

Πρόκειται για το ντιμπέιντ της EBU με τη συμμετοχή και των 5 υποψηφίων στο οποίο ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να μιλήσει στα ελληνικά.

Η διαδικασία θα διαρκέσει 90΄ λεπτά και κάθε υποψήφιος θα έχει ένα λεπτό στη διάθεση του προκειμένου να δώσει απαντήσεις.

Ο κ. Τσίπρας θα αντιπαρατεθεί με τον υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ζαν- Κλωντ Γιούνκερ, τον νυν πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Μάρτιν Σουλτς, τον υποψήφιο των Φιλελεύθερων Δημοκρατών Γκι Βερχόφσταντ και την υποψήφια του Κόμματος των Πρασίνων, Σκα Κέλερ.

Έτοιμος για το ευρω-ντιμπέιντ ο Τσίπρας Facebook Twitter

Οι πολίτες θα μπορούν να συμμετέχουν στη συζήτηση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το hashtag #tellEurope.

To debate θα έχει απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από σταθμούς των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην Ελλάδα η μετάδοση θα γίνει από το κανάλι της Βουλής, στις 10 μ.μ. Θα προηγηθεί ημίωρη ενημερωτική εκπομπή.

Συντονίστρια στην συμπαραγωγή αυτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Eurovision, θα είναι η Ιταλίδα δημοσιογράφος Μόνικα Ματζόνι παρουσιάστρια και διευθύντρια του ιταλικού δημόσιου σταθμού RAI News24.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM