Βαρβιτσιώτης: Ο συνδυασμός του Μώραλη είναι εξαιρετικά πολυσυλλεκτικός

Βαρβιτσιώτης: Ο συνδυασμός του Μώραλη είναι εξαιρετικά πολυσυλλεκτικός Facebook Twitter
2

Μετά και τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο που εμφανίστηκε στην παρουσίαση του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη για τον δήμο Πειραιά παρέχοντάς του έμμεση στήριξη, σήμερα και ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εκφράστηκε με θετικά λόγια για την υποψηφιότητα Μώραλη.

Μιλώντας στο Mega και αφού ρωτήθηκε για τις υποψηφιότητες στον Πειραιά, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην υποψηφιότητα Μώραλη, χαρακτηρίζοντας το ψηφοδέλτιό του πολυσυλλεκτικό, ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως ο ίδιος ψηφίζει στη Γλυφάδα.

"Στον Πειραιά υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες. Νομίζω ότι έχει κάνει ένα σοβαρό έργο ο νυν δήμαρχος. Αυτό που πάει να εκφράσει η καινούργια υποψηφιότητα του κ. Μωράλη, μπορεί να μην έχει τη στήριξη κάποιου κόμματος ωστόσο ο συνδυασμός του είναι εξαιρετικά πολυσυλλεκτικός" είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Ο πρώην βουλευτής και νυν δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει πάρει το "χρίσμα" από τη ΝΔ για τις επικείμενες εκλογές και μάλιστα ο πρωθυπουργός είχε μεταβεί προ μηνών στο δημαρχείο Πειραιά δηλώνοντας πως "δεν αλλάζεις πετυχημένο δήμαρχο".

Με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη, β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακού, είναι υποψήφιος και ο νυν πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πέτρος Κόκκαλης, γιος του πρώην προέδρου της ομάδας Σωκράτη Κόκκαλη. 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: «Σηκώνω το χέρι» λέει ο Μητσοτάκης - «Η ακρίβεια είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο που τα σκεπάζει όλα»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Η ακρίβεια είναι ο "ελέφαντας στο δωμάτιο" που τα σκεπάζει όλα» λέει ο Μητσοτάκης

Τι είπε ο πρωθυπουργός για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, τον Έντι Ράμα, τα ελληνοτουρκικά, τις αντιδράσεις της εκκλησίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών μετά τις ευρωεκλογές
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Γιατι απορουν καποιοι ; Ο ανθρωπος (...τελος παντων...)απλα στηριζει το σχημα το οποιο οποιο θεωρει καλυτερο !Οπως ,αλλωστε,γινεται και στον Δημο Αθηναιων,στην Περιφερεια κεντρικης Μακεδονιας,κλπ.κλπ. Το οτι το κομμα της Ν.Δ. στηριζει ενα ψηφοδελτιο και πολλα στελεχη του καποιον αλλο ειναι μια απλη συμπτωση η οποια καταδεικνυει τις εσωτερικες δημοκρατικες διαδικασιες στην Ν.Δ.!Αυτα δεν συνιστουν προβλημα.Προβλημα,και μαλιστα σοβαρο, συνιστα μονον η αντικατασταση της Ρωμα υποψηφιου του Συριζα στην Θρακη.Πως το καταλαβα ; Μα βλεποντας τις ειδησεις των 8.00 στο ΜΕGA.Αφου με το θεμα της Ρωμα ασχοληθηκαν περιπου 25 (εικοσι πεντε) λεπτα (!),ενω για τα αλλα γινεται μονον μια αναφορα "en passent",αν γινει,δηλαδη,και αυτη.Και,οπως ειναι γνωστο, ενα δελτιο ειδησεων αφιερωνει χρονο αναλογο της σημασιας εκαστου θεματος !