Γεωργιάδης: Όλα καλά με τον κορονοϊό

Γεωργιάδης: Όλα καλά με τον κορονοϊό Facebook Twitter
1

Δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας σχετικά με τον κορονοϊό στη χώρα μας, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη του το πρωί στο ΜΕΓΚΑ, με αφορμή το συναγερμό για τον 69χρονο φορέα που έφτασε στη χώρα μας από τη Σαουδική Αραβία την περασμένη εβδομάδα.

 «Αντιμετωπίστηκε ευτυχώς το περιστατικό σε πρώτο χρόνο, έχουν γίνει οι εξετάσεις και σε όλους τους ανθρώπους που είχαν έρθει σε επαφή μαζί με τον ασθενή και δεν έχει κανένας κολλήσει. Κινήθηκε το σύστημα του ΚΕΛΠΝΟ πραγματικά πάρα πολύ γρήγορα και αυτό ήταν σημαντικό για τη χώρα γιατί καταλαβαίνετε ότι το θέμα αυτό θα μπορούσε να πάρει τεράστιες διεθνείς διαστάσεις και να προκαλέσει προβλήματα στην Ελλάδα και χωρίς να φταίμε», σημείωσε ο υπουργός Υγείας.

Αναφερόμενος στον κορονοιό είπε ότι έχει βαριά συμπτώματα και πολύ μεγάλη θνησιμότητα, «ευτυχώς όλα πήγαν καλά», συμπλήρωσε.

Ο 69χρονος, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Σαουδικής Αραβίας, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια