«Χτύπησα Πακιστανό με το αμάξι την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια και τον παράτησα»

«Χτύπησα Πακιστανό με το αμάξι την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια και τον παράτησα» Facebook Twitter
13

Νέα στοιχεία από κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικά αρχεία των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής έρχονται στο φως και προκαλούν αίσθηση, καθώς σε ένα αυτά, φαίνεται ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χ.Α. Παναγιώτης Ηλιόπουλος να λαμβάνει στο κινητό του τηλέφωνο sms το οποίο τον ενημερώνει:


«Σου έστειλα ρεμίξ. Εχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάνε. Αλλά εμείς όρθιοι. Την Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ».

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
"Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη..."Το πιο ανησυχητικό, πέρα από το μίσος και τον ρατσισμό τους, είναι ότι φαντάζονται ότι σ'αυτό τον κόσμο βρίσκονται γιατί έχουν κάποια ιερή αποστολή να εκτελέσουν. Ο συνδυασμός σκοτώνει (στην κυριολεξία)!
Μου κάνει εντύπωση πάντως. Τέτοια μηνύματα δεν σβήνονται αμέσως, για προφανείς λόγους; Ή όποιος τα στέλνει, είναι δυνατόν να μη φοβάται ότι θα τον εντοπίσουν αμέσως; Τόση αφέλεια πια; Κάτι δε μου κολλάει εδώ...
tropique μάλλον ψεκασμένος θα είσαι κι εσύ σαν εμένα, αν είναι να κάνουμε παρέα. Στην Ελλάδα όποιος δηλαδή σκέφτεται λίγο παραπάνω από όσα τον ταίζουν τα κανάλια είναι είτε ψεκασμένος ή ναζιστάκος. Μας έσωσε ο Αντώνης βρεεεεεε (ή μάλλον μπεεεεεεεεε).
Α καλά έχετε ξεφύγει κάποιοι. Δε θυμάμαι να μίλησα για μασονισμό, μάλλον εσύ τα ψάχνεις αυτά και σε ενδιαφέρουν. Ωστόσο, δε νομίζω να την χαλούσε τη ΝΔ να πάρει ψήφοφόρους της Χ.Α. Άλλωστε κατά καιρούς δείχνει ακροδεξιό χαρακτήρα μπας και τσιμπήσει κανέναν ψηφοφόρο. Χθες γεννήθηκες; Δεν ήξερες ότι οι πολιτικοί για μία ψήφο θα πουλούσαν τη μάνα τους;Auslaender αυτό που λες είναι ολίγον τι άσχετο με αυτό που συζητάμε εδώ. Είπαμε ότι δεν είναι απίθανο από τη στιγμή που το έλαβε το μήνυμα αυτό, δεν το έστειλε ο ίδιος, να του το έστειλε κάποιος σκοπίμως για να δει το φως της δημοσιότητας. Τώρα μαθαίνετε όλοι ότι τα κόμματα είναι η μεγαλύτερη μαφία; Δεν απορώ πλέον βλέποντας τα σχόλια εδώ γιατί πάμε κατά διαόλου. Όλοι εσείς είστε που θα ψηφίσετε πάλι Αντωνάκη και θα χαίρεστε αν και άνεργοι που βγήκαμε στις αγορές. Ό,τι φτιάχνει τον καθένα, τι να πω...
Τα κινητά των χρυσάβγουλων παρακολουθούνταν πολύ καιρό προτού τους συλάβουν, οπότε πιθανόν τα μηνύματα τους καταγράφονταν τη στιγμή που τα έστελναν, τεχνικά πανεύκολο. Επίσης, τα δεδομένα στα κινητά με το κατάλληλο λογισμικό μπορούν να ανακτηθούν ακόμα και αν έχουν σβηστεί
Auslaender, αυτό μου φαίνεται λογικότερο. Τα ΧΑυγουλα είναι αρκετά έμπειρα στο να το παίζουν άσχετα, και υποθέτω ότι προτεραιότητά τους είναι να καλύπτουν τα νώτα τους.
Τσαμπουκάδες,δολοφονίες,ασέβεια,παραποίηση της ιστορίας,ρουφιανιά και ναζισμος.και παρ´ολα αυτα αυτο το έκτρωμα που θέλει να λέγεται κόμμα παίρνει ποσοστά στις εκλογές.ποσο ξεφτίλα πια αυτη η χωρα!