Κακλαμάνης: Αν ζούσε ο Αντρέας θα ψήφιζε και εκείνος το μνημόνιο

Κακλαμάνης: Αν ζούσε ο Αντρέας θα ψήφιζε και εκείνος το μνημόνιο Facebook Twitter
10

Ο Απόστολος Κακλαμάνης σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία εξέφρασε την άποψη ότι αν ζούσε ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ, θα ψήφιζε και εκείνος το μνημόνιο.

"Αν δεν εξαφανίσουμε το χρέος θα εξαφανίσει το έθνος" είχε πει ο Ανδρέας Παπανδρέου, μια φράση που μνημόνευσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής στην ίδια συνέντευξη.

"Ο Ανδρέας Παπανδρέου παρέδωσε το 1989 δημόσιο χρέος 67% του ΑΕΠ και παρέλαβε το 1993 από τον κ. Μητσοτάκη 120% Ήδη είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου: "Αν δεν εξαφανίσουμε το χρέος θα εξαφανίσει το έθνος". Και έθεσε το πλαίσιο μιας άλλης στρατηγικής" συνέχισε ο κ. Κακλαμάνης.

 

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Ειναι απιστευτο, πως ακομα και σημερα οι Πασοκοι πανε να παραποιησουνε την ιστορια. Ο Αντρεας πηρε το χρεος γυρω στο 15% και το πηγε 75% επι του ΑΕΠ με το Τσοβολα δωστα ολα την δεκαετια του 80 οπου εγινε η μεγαλη καταστροφη.
Αστοχη δήλωση Κακλαμάνη αφού ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο πιο απρόβλεπτος πολιτικός που αναιρούσε συχνα και τον εαυτό του. Στο τέλος θα μας πει ο Απόστολος ότι είχε μαντέψει και τότε που ο Αντρέας κοιμήθηκε με Καραμανλή και ξύπνησε πρωί με Σαρτζετάκη.
Και ο Μέγας Αλέξανδρος θα ήταν ΔΗΜΑΡ, ο Ιουστινιανός αντιμνημονιακόςΜας τα έμαθε ο Άδωνις αυτά, που έλεγε οτι ο Αριστοτέλης ήταν ΛΑΟΣΑφήστε τους νεκρούς και πείτε κανα επιχείρημα της προκοπής, ο καθένας μπορεί να ταυτίσει οποιονδήποτε νεκρό με οτιδήποτε (ποιός να τον διαψεύσει άραγε? )
ο λαοπλάνος πατριάρχης της δημαγωγίας και της εξαγοράς ψήφων του συνόλου του ελληνικού λαού θα ψήφιζε τη πολιτική του καταστροφή...? Εδώ δε δήλωνε παραίτηση όταν ήταν με το ένα πόδι στο τάφο και η χώρα είχε μείνει ακέφαλη.