Σαμαράς: Δεν θα γίνει μια εγκληματική οργάνωση ρυθμιστής της πολιτικής ζωής

Σαμαράς: Δεν θα γίνει μια εγκληματική οργάνωση ρυθμιστής της πολιτικής ζωής Facebook Twitter
6

«Δεν θα επιτρέψω πότε, σε καμιά εγκληματική οργάνωση, να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής μας ζωής» είπε ο Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στο μεγάλο ζήτημα που προέκυψε με τον γραμματέα της κυβέρνησης και μέχρι προχθές δεξί του χέρι Τ. Μπαλτάκο και με τη Χρυσή Αυγή.

Μιλώντας σε εκπροσώπους των ΑΧΕΠΑΝΣ, ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι δεν θα επιτρέψει και «απαράδεκτες και ανεκδιήγητες συμπεριφορές σε οποιονδήποτε κυβερνητικό στέλεχος».  

Ταυτόχρονα εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της κυβέρνησης στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης ενώ για όσους ζητούν την παραίτηση Δένδια-Αθανασίου, έκανε λόγο για μικροκομματικές σκοπιμότητες.

«Αλλά εμείς προχωράμε με την απαραίτητη ομοψυχία και την εξίσου απαραίτητη πολιτική σταθερότητα», τόνισε ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνοντας ότι η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση, βγαίνει στις διεθνείς αγορές και κάνεις δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. «Την ευθεία γραμμή που έχω χαράξει για την πατρίδα δεν την αλλάζω» κατέληξε ο Αντώνης Σαμαράς.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

O Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα κυρώσει στη Βουλή τα υπόλοιπα Μνημόνια Συνεργασίας αν δεν αλλάξουν στάση τα Σκόπια
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν δεν πειστούμε πως η Βόρεια Μακεδονία τη σέβεται - Έχουμε αφήσει πίσω μας την ένταση και συζητούμε χωρίς το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Τουρκία
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Για σιγα,για σιγα.Ειμαστε βεβαιοι ποιαν ακριβως "εγκληματικη οργανωση" εννοει ;Διοτι ,οσον αφορα στην Χ.Α.,υπαρχουν βεβαια μια σειρα στελεχη της τα οποια ειναι υποδικα για κακουργηματικες πραξεις,αλλα δεν εχουν,επι του παροντος τουλαχιστον,καταδικασθει.Υπαρχουν ,ομως ,καποια αλλα κομματα ,τα οποια ,οπως εχουν ομολογησει τοσον οι δωροδοκησαντες αυτα ,οσο και καποια δικα τους στελεχη,εχουν εισπραξει"βρωμικο χρημα".Επιπροσθετα αρκετα στελεχη τους εχουν ηδη καταδικασθει,τελεσιδικα,για κακουργηματικες πραξεις οικονομικης μορφης.Και εχουν "παρει σειρα"και αρκετα αλλα....Γι'αυτο ξαναρωταω :Ειμαστε βεβαιοι σε ποιαν "εγκληματικη οργανωση"αναφερεται ο κ.πρωθυπουργος ;Οχι τιποτε αλλο,αλλα μηπως τον εχουμε παρεξηγησει τον ανθρωπο ; !!!
Κι όμως κ. Σαμαρά μου, αν δεν προσέχουμε ποιον βάζουμε Γραμματέα της Κυβέρνησης, εκεί καταντάμε τελικά. Να κάνουμε ρυθμιστή της ελληνικής πολιτικής ζωής τους ναζιστές.