Ψαριανός: «Ο Μπαλτάκος μας είχε πει: Δεν πάτε να φύγετε, υπάρχει και η Χ.Α.»

Ψαριανός: «Ο Μπαλτάκος μας είχε πει: Δεν πάτε να φύγετε, υπάρχει και η Χ.Α.» Facebook Twitter
2

Στην αποκάλυψη ότι την εποχή της κρίσης της ΕΡΤ, ο Τάκης Μπαλτάκος, ως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης είχε απειλήσει τη ΔΗΜΑΡ ότι αν αποχωρήσει από την τρικομματική η ΝΔ θα συνέχιζε με το ΠΑΣΟΚ και τη Χρυσή Αυγή, προχώρησε μετά τον κ. Τσούκαλη και ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ είπε συγκεκριμένα: «Ο κύριος Μπαλτάκος πριν από ένα χρόνο περίπου είχε πει στον συνάδελφο μου, Νίκο Τσούκαλη, "δεν πάτε να φύγετε απ’ την κυβέρνηση, εμείς στο φινάλε και με τη Χρυσή Αυγή μπορούμε να κυβερνήσουμε ή με την ανοχή της". Αυτό το ζήσαμε με τον Νίκο Τσούκαλη πριν από ένα χρόνο. Ο κ. Μπαλτάκος τώρα μας είπε ότι "έτυχε να γειτνιάζουμε στη Βουλή με τη Χρυσή Αυγή". Μα γειτνίαζε στη ζωή του με τη Χρυσή Αυγή, δεν γειτνίασε στη Βουλή» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Παρότι πάντως ο κ. Ψαριανός αποκαλύπτει ότι ήξερε περί Μπαλτάκου, δεν ήταν και ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της αποχώρησης του κόμματός του από την συγκυβέρνηση εκείνη την εποχή.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια