Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference

Κακλαμάνης: «Τάραξα τα νερά»

Κακλαμάνης: «Τάραξα τα νερά» Facebook Twitter
6

Ενώ τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επικείμενη σύσκεψη υπό τον Σαμαρά προκειμένου να τονίσει στα στελέχη της Ν.Δ. ότι μόνη τους επιλογή είναι η στήριξη των υποψηφίων που στηρίζει η Ν.Δ., ο Νικήτης Κακλαμάνης εμμένει στην υποψηφιότητα του για την Αθήνα.

Μιλώντας σήμερα στο Mega o κ. Κακλαμάνης ερωτήθηκε σχετικά και απάντησε ότι η δική του πρόταση θα ήταν «για το δήμο της Αθήνας να ματαιωθούν οι εκλογές και ο δήμαρχος να εκλεγεί με δημοσκόπηση».

«Ξέρω ότι η υποψηφιότητά μου έχει ταράξει τα νερά», είπε επίσης ο κ. Κακλαμάνης που εκτίμησε ότι «τέσσερις είναι αυτοί που θα δώσουν τη μάχη για το δεύτερο γύρο», χωρίς να αναφέρει ονόματα, ενώ επανέλαβε ότι αν έχει περάσει ο κ. Σπηλιωτόπουλος θα τον ψηφίσει.

Υποστήριξε ακόμη ότι ένας δήμαρχος χρειάζεται εμπειρία, γνώση και αξιοποίηση των λαθών που μπορεί να έχει κάνει.

Κάλεσε δε τον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη να γυρίσουν την πόλη για να δείξει ο καθένας το έργο του.

Δεσμεύθηκε, ακόμη, μεταξύ άλλων, ότι θα απαλλάξει από τα δημοτικά τέλη τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους.

6

Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

Πολιτική / Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

«Οι αναισθησιολόγοι του Αγλαΐα Κυριακού μας εκβιάζουν εν όψει των ευρωεκλογών» υποστήριξε ο υπουργός Υγείας - Πώς εξήγησε τις μαζικές παραιτήσεις αναισθησιολόγων από τα παιδιατρικά νοσοκομεία
NEWSROOM
Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
ΡΕ ΣΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΕΡΓΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ,ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΣΟΥ.4 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!
"...Υποστήριξε ακόμη ότι ένας δήμαρχος χρειάζεται εμπειρία, γνώση και αξιοποίηση των λαθών που μπορεί να έχει κάνει...." Mα πάνω απ΄ όλα χρειάζεται ειλικρίνεια και θάρρος..... εγώ προσθέτω!!