Χρυσοχοίδης: «Καίνε τα διόδια για τους «Δεν Πληρώνω» με τα τζίπ»

Χρυσοχοίδης: «Καίνε τα διόδια για τους «Δεν Πληρώνω» με τα τζίπ» Facebook Twitter
1

Αιχμές για τον Κώστα Καραμανλή και το Γιώργο Σουφλιά άφησε ο Μ. Χρυσοχοίδης για τις αυξήσεις στα διόδια, λέγοντας ότι οι αυξήσεις περιλαμβάνονταν στις συμβάσεις που είχαν υπογραφεί εκείνη την περίοδο.

Παράλληλα, επιτέθηκε στον δήμαρχο του Ωρωπού λέγοντας πως όσοι καίνε τα διόδια είναι κατά του λαού.

«Ποιοι ωφελούνται από το κάψιμο των διοδίων; Οι «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» με τα τζιπ ωφελούνται» είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός και πρόσθεσε: «Τον δήμαρχο Ωρωπού δεν τον πείραξε που το φέρυ μποτ παίρνει 12 ευρώ για να περνάει το αυτοκίνητο στην Ερέτρια αλλά τον πείραξε η αύξηση 1,2 ευρώ στα διόδια».

Η παραχωρησιούχος εκθέτει τον Χρυσοχοίδη

Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ της Χαράς Τζαναβάρα που δημοσιεύεται σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών, η υπόσχεση Χρυσοχοίδη οτι από την αύξηση θα εξαιρεθούν και όσοι έχουν εξοχικό στην περιοχή, δεν ισχύει. Η δημοσιογράφος επικοινώνησε, όπως γράφει με την παραχωρησιούχο, που είπε ότι η εξαίρεση ισχύει μόνο για τους μόνιμους κατοίκους και αυτοί θα πρέπει να φέρουν εκκαθαριστικό του 2013 που να το αποδεικνύει αυτό. Όταν η κ. Τζαναβάρα παρατήρησε ότι αυτό μπορεί να είναι και παράνομο καθώς πρόκειται για προσωπικά δεδομένα, η απάντηση ήταν "έτσι κάνουν και οι τράπεζες".

 Επίθεση στη Χ.Α.

Ο υπουργός έκανε και επίθεση στη Χ.Α., λέγοντας ότι «είστε πωλητές της βίας και έμποροι της δυστυχίας. Βάζετε μπάρες και διόδια στην ψυχή των ανθρώπων. Είστε μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά και εκπροσωπείτε την Ελλάδα των πελατών και του τζάμπα. Αυτό δεν είναι Ελλάδα είναι τα χειρότερα όνειρά μας και θα τα ξορκίσουμε».

Στον υπουργό, μέσα σε κλίμα έντασης απάντησε ο Παναγιώταρος ο οποίος του είπε: «Δεν σας σώζει ούτε η Ελιά, ούτε ο δάκος».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM