Ο ένας ευρωβουλευτής "αδειάζει" τον άλλο για τον Τσίπρα

Ο ένας ευρωβουλευτής "αδειάζει" τον άλλο για τον Τσίπρα Facebook Twitter
5

Να αντικατασταθεί η Τρόικα από έναν αμιγώς ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ζήτησαν οι δύο ευρωβουλευτές της επιτροπής ελέγχου της Τρόικα, Ότμαρ Κάρας και Λιέμ Χοάνγκ Νγκοκ σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Πάντως ο κ. Νγκοκ που ανήκει στους Γάλλους Σοσιαλιστές «άδειασε» τον κ. Κάρας του ΕΛΚ που χθες στην επιτροπή της Βουλής είπε ότι στη συνάντηση που είχε η επιτροπή με τον Αλέξη Τσίπρα  στο Στρασβούργο εκείνος δεν είχε προτάσεις και δεν στάθηκε αντίθετος με την Τρόικα.

Ο Κ. Νγκοκ είπε ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είχε προτάσεις και μάλιστα τους κατέθεσε ένα έγγραφο με τίτλο «Ελληνικό Πρόγραμμα Διάσωσης» κάτι τι οποίο-όπως είπε- αποτελεί πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και θα ληφθεί υπόψη στην έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά σήμερα από τον αυστριακό κ. Κάρας να ζητήσει συγγνώμη για τις χθεσινές του αναφορές για τον κ. Τσίπρα στη Βουλή.

Συγγνώμη για την κακή αντιμετώπιση μερίδας του τύπου των χωρών τους ως προς την Ελλάδα ζήτησαν δυο ευρωβουλευτές, της Φινλανδίας και της Γερμανίας.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Είναι ενδιαφέρον, και ενδεικτικό για το πώς προσλαμβάνονται έννοιες όπως λαϊκισμός και αντιλαϊκισμός σε αυτή τη χώρα, το ότι επισημαίνεται ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που ο πολιτικός αντίλογος που του γίνεται είναι σε επίπεδο "ο Τσίπρας είναι άπιστος" ή εκφέρεται με φτηνά τρικ μεταξύ φίλων του ευρωπαϊκου λαϊκού κόμματος. Ας σημειωθεί επίσης ότι ο Νγκοκ που αδειάζει τον Κάρας δεν είναι αριστερός αλλά σοσιαλιστής, δηλαδή αδειάζει και τους εν Ελλάδι ομολόγους του, που θυμούνται να καταγγείλουν Μαυρογιαλούρους μόνο εκεί που τους συμφέρει.
H "Μαύρη Βίβλος του Μνημονίου" δεν ει ναι στοιχείο, πρόταση πολιτικής, επιχείρημα. λύση, διαφορετική προσέγγιση.Κάτι σαν τις τσιρίδες του Τράγκα είναι αλλά σε έντυπη μορφή.ΑΝ είχε καταθέσει κάποια λύση για το πρόβλημα μας, κάποια διαφορετική πολίτικη είτε γραπτά είτε προφορικά σε εμάς γιατί δεν την παρουσιάζει?
Η Εφημερίδα των Συντακτών (Συριζικότερη της Αυγής) γράφει πως τους έδωσε μόνο την "Μαύρη Βίβλο του Μνημονίου".Προτάσεις, λύσεις, αντεπιχειρήματα ΜΗΔΕΝ.Επίσης ετοιμάζει να δώσει το "ντοκιμαντέρ" Debtocracy σε στικάκι USB καθώς και τα περυσινά επεισόδια του Λαζόπουλου σε DVD.
Αυτο που γινεται με τον Συριζα ειναι πραγματικο φαινομενο, πως γινεται να εχει φτασει σε επιπεδο θα βγαινει πρωτο κομμα και ταυτοχρονα να μην εχει προτεινει ΤΙΠΟΤΑ εκτος απο pure λαικισμο ??