Μητσοτάκης: «Ακόμη τοποθετούμε με κομματικά κριτήρια»

Μητσοτάκης: «Ακόμη τοποθετούμε με κομματικά κριτήρια» Facebook Twitter
6

Για προσλήψεις με κομματικά κριτήρια ακόμη και τώρα έκανε λόγω το πρωί στο MEGA ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας την αντίθεση του με αυτή την διαδικασία.

«Δυστυχώς ειδικά σε θέσεις ευθύνης, ξεκινώντας από τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων πηγαίνοντας στους διοικητές νοσοκομείων, δεν έχουμε ένα αντικειμενικό σύστημα επιλογής αυτών των ανθρώπων», ανέφερε και είπε ότι η εισήγηση του  «είναι να πάμε σε θέσεις γενικών γραμματέων με πενταετή συμβόλαια που δεν θα επιλέγονται πολιτικά».

Ανέφερε επίσης ότι την επόμενη εβδομάδα κατατίθεται ο νόμος για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και θα εφαρμοστεί από την  αξιολόγηση του 2013.

Σε ό,τι αφορά τον στόχο των 11.000 απολύσεων για φέτος, επανάλαβε ότι αυτές θα προέλθουν από το κλείσιμο ΝΠΙΔ, από τη διαθεσιμότητα, από την επιτάχυνση απονομής της δικαιοσύνης σε ό,τι αφορά επίορκους υπαλλήλους, καθώς και από τις υποθέσεις των προσωρινών διαταγών.

Σημείωσε επίσης ότι το 2014 θα γίνουν λίγο παραπάνω από 10.000 προσλήψεις για την κάλυψη αναγκών που δεν μπορούν να καλυφθούν από τη διαθεσιμότητα.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
"....δεν έχουμε ένα αντικειμενικό σύστημα επιλογής αυτών των ανθρώπων" λέει ο Κυριάκος.Ας του υπενθυμίσει κάποιος ότι υπήρχε το opengov, αλλά ούτε να το ακούσουν ούτε να το δουν δεν ήθελαν όλοι της ΝΔ, όλοι της αριστεράς και φυσικά όλα τα λαμόγια των ΜΜΕ, που κορόιδευαν και το πολεμούσαν.Είχε κάποιες αδυναμίες, αλλά στο χέρι της τρικομματικής κυβέρνησης ήταν με συναίνεση της αντιπολίτευσης να τις διορθώσουν.Όμως, προτίμησαν να διορίσουν όλους τους αποτυχημένους πολιτευτές με το σύστημα 4,2,1 και οι συριζαίοι θέλουν να βάλουν τους δικούς τους, αν γίνουν κυβέρνηση.Τι άλλο σύστημα δηλαδή θέλει ο Κυριάκος; Αν είχε κάτι καλύτερο στο μυαλό του γιατί δεν το πρότεινε στον πρωθυπουργό του; Μας δουλεύει το Μητσοτακέηκο ψιλό γαζί.
Ο ΓΑΠ σε εποχές ευημερίας μπορεί να ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός αλλά για την ώρα της κρίσης ήταν ανεπαρκέστατος. Το opengov ήταν ότι καλύτερο προσπάθησε η κυβέρνησή του, αλλά δυστυχώς ήρθε πολύ αργά και σε πολύ δύσκολους καιρούς. Δεν φαντάζεσαι την απογοήτευσή μου όταν το εγκατέλειψε η τριτοκομματική και συνέχισαν τους βυζαντινισμούς σα να μη συμβαίνει τίποτα. Εκεί έπεσε τελείως στα μάτια μου και η ΔΗΜΑΡ, έκτοτε τη θεωρώ φαιδρό κομματίδιο συνταξιούχων αριστερών.
Για προσλήψεις με κομματικά κριτήρια ακόμη και τώρα έκανε λόγω το πρωί στο MEGA ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας την αντίθεση του με αυτή την διαδικασία. «Δυστυχώς ειδικά σε θέσεις ευθύνης, ξεκινώντας από τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων πηγαίνοντας στους διοικητές νοσοκομείων, δεν έχουμε ένα αντικειμενικό σύστημα επιλογής αυτών των ανθρώπων» Πηγή: www.lifo.grΔηλαδή τελικά τον Τομπούλογλου δεν τον επέλεξε το νοσοκομείο μόνο του; Γιατί ο Γεωργιάδης έτσι έλεγε..