Τέσσερα χρόνια με αναστολή στον Λιάπη

Τέσσερα χρόνια με αναστολή στον Λιάπη Facebook Twitter
13

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών μετατρέψιμη προς πενήντα ευρώ την ημέρα και πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλε το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας στον Μιχάλη Λιάπη. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ούτε και σήμερα ήταν παρών στη δίκη του.

Ο εισαγγελέας της έδρας χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό "επικίνδυνο και με ροπή προς το έγκλημα" και υποστήριξε ότι "το γεγονός ότι έφυγε ταξίδι σε εξωτικό προορισμό δείχνει ότι δεν υπήρξε μεταμέλεια".

13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: «Δεν ήμουν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση - Όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ» λέει ο στρατηγός ε.α. Φράγκος

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: «Δεν ήμουν υποψήφιος με την Ελληνική Λύση, η παρωδία να σταματήσει εδώ» εκρήγνυται ο στρατηγός Φράγκος

Πολλοί θεωρούσαν ότι ο Εμμανουήλ (Φραγκούλης) Φράγκος είναι ο στρατηγός Φράγκος ή συγγενής πρώτου βαθμού με τον πρώην αρχηγό ΓΕΣ - «Δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα με τα οποία με συγχαίρουν για τη δήθεν εκλογή μου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης» έγραψε ο στρατηγός
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
H ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!!!!Είχαμε υπουργό περιβάλλοντος (και παλαιότερα υφυπουργό) με πρωτόκολλα αυθαιρέτου, με βαρύτερα αδικήματα και πρόστιμα και δεν άνοιξε μύτη. Τώρα για το χαζό παιδί έγινε πάρτυ από όλα τα λαμόγια και τα πράσινα και τα μπλε. Ο Λιάπης ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ.Η πλεοψηφία από όλους αυτούς που ορκίστηκαν πίστη στο σύνταγμα (πολιτικοί, στρατιωτικοί, αστυνομικοί, δικαστικοί κ.λ.π.) που τακτοποίησαν τις αυθαιρεσίες τους έχουν υπογράψει υπεύθυνες δηλώσεις ότι παρανομούσαν (έχτιζαν αυθαίρετα) ενώ ήταν και είναι εν ενεργεία λειτουργοί. Για αυτούς δεν υπάρχει νόμος.Αυτοί είναι ο νόμος. ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ!!!
Για την ιστορία να σας διαβεβαιώσω και το λεω γνωρίζοντας πολύ καλά τι λέω, ότι πιο αυστηρή προβλεπόμενη ποινή δεν έχει επιβληθεί σε αντίστοιχο περιστατικό (και πολύ καλά του κάνανε). Τώρα αν θέλανε κρεμάλα μερικοί είναι άλλο θέμα. .
παρακαλώ πολύ κάποιος με νομικές γνώσεις , μπορεί να μου πει:1. είχε το δικαίωμα να μην παραστεί στην δίκη του;2. έχω το δικαίωμα να καταθέσω και για ποιό λόγω αγωγή εναντίον του;3. αν τον προσβάλω επώνυμα, αποκαλώντας τον "επικίνδυνο και με ροπή στο έγκλημα άτομο" διαπράττω κάποιο αδίκημα;
@pazoglouΈχει δικαίωμα να μην παραστεί στο δικαστήριο, απλά δικάζεται ερήμην. Για να καταθέσεις αγωγή εναντίον του πρέπει να έχεις έννομο συμφέρον, δηλαδή να σου έχει κάνει κάτι προσωπικά. Το ίδιο και για μήνυση. Για περισσότερες λεπτομέρειες πάντως ρώτα στη στήλη της lifo, δεν είμαι δικηγόρος, και έχω τελειώσει τη σχολή αρκετά χρόνια πριν :^)
Ερημην νομιζω ειναι να φυγοδικεις. Ο συγκεκριμενος παρισταται δια αντιπροσωπου. Σιγουρα παντως δε μπορεις να του κανεις αγωγη διχως εννομο συμφερον.