Οργισμένος ο Καραμανλής με τον δις πρώην υπουργό του

Οργισμένος ο Καραμανλής με τον δις πρώην υπουργό του Facebook Twitter
7

Την οργή του Καραμανλή προκάλεσε η είδηση για τη σύλληψη του εξαδέλφου του Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος συνελήφθη να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες.

«Καλά με πλαστές πινακίδες....» έλεγε ο πρώην Πρωθυπουργός, σύμφωνα με το real.gr, κουνώντας το κεφάλι του ενώ δεν έλλειψαν και τα «γαλλικά».

Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, πριν η Ν.Δ. προχωρήσει στη διαγραφή του Μιχάλη Λιάπη, επικοινώνησε με τον Καραμανλή για να πάρει την άποψη του.

Οι σχέσεις Καραμανλή-Λιάπη είχαν διαρραγεί από το 2009, όταν ο τότε Πρωθυπουργός τον είχε αφήσει εκτός κυβέρνησης λόγω των δημοσιευμάτων εκείνης της εποχής για το σκάνδαλο Ζίμενς. Προηγουμένως του είχε αναθέσει τα υπουργεία Πολιτισμού και Μεταφορών.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Σιγα μην σκίσει κανα καλσόν...Ο κύριος Χατζηνικολάου (Real.gr/fm) πάλι συνεχίζει το λιβάνισμα στον ανικανοτερο πρωθυπουργό απο καταβολής Ελληνικού κράτους.Αλήθεια, τα "γαλλικά" του μπουλη πως τα άκουσε ο Νίκος και τα έγραψε στο σαιτ του?Βρε ουστ απο δω!
Εγώ απλά εκτιμώ και είμαι ευγνώμων για την παραμικρή ένδειξη ζωής του τελευταίου πρωθυπουργού που μας έσπρωξε στον γκρεμό. Μία ακόμα διαροή από το περιβάλλον του καταλληλότερου στον Χατζηνικολάου είναι αιτία για πάρτυ στο μυαλό μου: "ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ! ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ!"Πρέπει να μάθεις να εκτιμάς τα λίγα όταν μιλάμε για ελληνική πολιτική ευθύνη.