Τατσόπουλος: “Αν συνεργαστούμε με τον Καμμένο, εγώ αποχωρώ”

Τατσόπουλος: “Αν συνεργαστούμε με τον Καμμένο, εγώ αποχωρώ” Facebook Twitter
10

Την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, αν το κόμμα του συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ, έκανε γνωστή ο Πέτρος τατσόπουλος σε συνέντευξη του στον Σκάι, λίγες μόνο ώρες μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία κυριάρχησε το δικό του θέμα.«Αν την επόμενη ημέρα των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ εγώ αποχωρώ. Δεν θέλω να έχω σχέση με λαϊκιστές», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ επανέλαβε όσα είπε και στη συνεδρίαση περί “ζαχαριαδικών αντιλήψεων”, μέσα στο κόμμα.

Επίσης είπε ότι πρόθεσή του είναι να κατέβει εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, προσθέτοντας όμως: «Αρκεί να θέλει κι αυτός, γιατί αυτό είναι σαν το τανγκό και θέλει δύο».

Για τη διαμάχη του με τον Βασίλη Μουλόπουλο που τον χαρακτήρισε “γελωτοποιό” και “βιζιτού”, με άρθρο του στην “Αυγή”, ο κ. Τατσόπουλος ανέφερε ότι ο Αλ. Τσίπρας «με γενναιότητα με κάλυψε απόλυτα για το θέμα». 

Σημείωσε ωστόσο ότι αυτό που τον ενόχλησε περισσότεροι δεν ήταν οι «γραφικοί» χαρακτηρισμοί που του απέδωσε ο Βασ. Μουλόπουλος, αλλά ο χαρακτηρισμός του ως υπερασπιστής της Χρυσής Αυγής. «Η κόκκινη γραμμή μου είναι ότι εγώ που έχω κάνει τόσο αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής, δεν μπορώ να δεχθώ ότι είμαι υπερασπιστής της και όταν, μάλιστα, αυτή η άποψη προέρχεται από τον πρόεδρο του ΔΣ της Αυγής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Αλλο πράγμα η μάχη με τους αντιπάλους να είναι σκληρή και είναι τελείως διαφορετικό όποιος παίρνει διαφορετική άποψη από τη ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλεται ως μειοδότης», πρόσθεσε.


10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Αριστερή, με καταγωγή από Εβραίους της Βουλγαρίας και της Λιθουανίας, η Σέινμπαουν γίνεται η πρώτη πρόεδρος στην 200ετή ιστορία του Μεξικού, με ελπίδες να αλλάξει την κατάσταση για τις γυναίκες της χώρας
NEWSROOM
Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Διεθνή / Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Η πρώην δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού γίνεται η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της χώρας, μετά από μία προεκλογική περίοδο κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 30 υποψήφιοι βουλευτές
NEWSROOM
Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Δεν καταλαβαίνω την απορία του κόσμου και του Τατσόπουλου για τις τακτικές του συριζα. Δείτε ποια είναι τα στελέχη, οι φορείς και οι συνδικαλιστές που τον στηρίζουν και πείτε μου ότι δεν είναι το πάλαι ποτέ πασοκ και κάτι ψιλά από νδ.Επειδή άλλαξαν όνομα και σπίτι, δε σημαίνει ότι άλλαξαν χούγια και συμπάθειες.
Το ανοικτό φλέρτ του προέδρου του ΣΕΒ Δασκαλόπουλου (εκφράζοντας, μάλλον, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες) με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι τελευταίες δηλώσεις Κουβέλη για μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ (καθώς και του Γιάννη Πανούση) τα φάλτσα της κυβέρνησης και η εξαφάνιση του πασοκ φαίνεται πως αλλάζουν το πολιτικό σκηνικό. Αν δε, ισχύουν κι όσα ακούγονται για τις κρυφές δημοσκοπήσεις των επιτελείων των κομμάτων, τοτε μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανάγκη την συμμαχία με τους ΑΝΕΛ, ίσως θα επιδιώξει μια τακτική, από τους Καμένους, ευμενούς ουδετερότητας.
Ρε Πέτρο, μπορεί να ανήκεις στο κόμμα του ορθού λόγου που καμία σχέση δεν έχει με τον λαϊκισμό , αλλά , σε παρακαλώ , για χάρη της αποτίναξης της χώρας από τον μνημονιακό ζυγό , δέξου μία έκπτωση από τις αρχές σας και μην αποκηρύσσεις από μελλοντικό συνεταίρο τον Καμμένο.
Ε ρε τι διαδραματίζεται στην πολιτική σκηνή. Ο Τατσόπουλος αν υπάρξει συνεργασία με τους ΑΝΕΛ θα αποχωρήσει λέει απ΄το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν θέλει να συνεργαστεί με λαϊκιστές. Μιλάμε ο κύριος είναι το άκρον άωτον της αυτογνωσίας. Παρεμπιπτόντως, τι είπε ο Τατσόπουλος στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για τον Μουλόπουλο. Ακριβώς τα ίδια ότι έλεγε ο κόσμος στο τουίτερ εχθές, για να περάσει η ώρα.Όποιος δεν έχει έργο να δείξει, με τέτοια, με κόντρες ασχολείται. Αν είχε βάλει το μυαλό του να δουλέψει και και καμιά δεκαριά χιλιάρικα από αυτά που έχει πάρει απ' το βουλευτιλίκι, για να κάνει μια μελέτη, να βρεί μια λύση σε ένα μικρό καθημερινό πρόβλημα των ανθρώπων, τώρα θα αναλωνόταν σε κόντρες ή δεν θα τον άγγιζαν αυτές και θα μας μιλούσε για την μελέτη του;
Πραγματικα ο Τατσοπουλος ειναι ο μονος που διαφωνει με αυτη την κινηση του ΣΥΡΙΖΑ; Μου κανει τρομερη εντυπωση πως οι υπολοιποι βουλευτες δεχονται συνεργασια με το πιο γραφικο κομμα στην βουλη. Και αντε την γραφικοτητα τους μπορει να την δεχονται αλλα το οτι ειναι το πιο δεξιο κομμα εκει μεσα μετα την ΧΑ και πολλες την στηριζει κιολας δεν απασχολει κανενα σε αυτη την παραταξη; Να εκανε μια τετοια κινηση η ΝΔ να το καταλαβω, να κανει ομως την κινηση αυτη ενα αριστερο κομμα, που το φωναζει κιολας πως ειναι αριστερο, για μενα ειναι απαραδεχτο. Θελω να δω οι ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ τι πιστευουν γι αυτο...