Και νέες δικογραφίες για τη Χ. Α στα χέρια των εφετών

Και νέες δικογραφίες για τη Χ. Α στα χέρια των εφετών Facebook Twitter
0

Τρεις νέες δικογραφίες, που αφορούν τη Χρυσή Αυγή, έχουν πάρει στα χέρια τους οι εφέτες ανακριτές Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου.

Όπως έγινε γνωστό, οι δικογραφίες είναι πολύ πιθανό να βοηθήσουν στη θεμελίωση κατηγορίας περί «εγκληματικής οργάνωσης».

Οι τρεις δικογραφίες, έρχονται επιπλέον των 35 αρχικών και αφορούν –κατά πληροφορίες- επεισόδια που έγιναν σε Αιτωλικό και Μεσολόγγι.

Μάλιστα, και σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, αφορούν σε εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια αλλοδαπών από κουκουλοφόρους.

Όσον αφορά στο Μεσολόγγι, υπάρχουν, εκτός των άλλων και διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, (απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμπρησμός με κίνδυνο ζωής ανθρώπων, διακεκριμένες φθορές, διατάραξη ειρήνης, σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοκατοχή, παραβίαση νομοθεσίας περί φυλετικών διακρίσεων), ενώ όσον αφορά το Αιτωλικό, υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες ότι από τα άτομα που επιτέθηκαν σε κατοικίες Ρομά, κάποια βρίσκονται στο χώρο της Χ.Α.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM