Λαζαρίδης: «Να αποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι κόμμα δημοκρατικής ευθύνης»

Λαζαρίδης: «Να αποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι κόμμα δημοκρατικής ευθύνης» Facebook Twitter
1

«Εγώ ποτέ δεν εξομοίωσα το ΣΥΡΙΖΑ με τη Χ.Α.», δηλώνει ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Χρύσανθος Λαζαρίδης σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις του, τονίζει όμως παράλληλα ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόβλημα αλλά άλλης τάξεως από τη Χ.Α.

Δηλώνει στα «Νέα» ο κ. Λαζαρίδης: «Εγώ δεν εξομοίωσα ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή είναι άλλης τάξεως πρόβλημα, ο ΣΥΡΙΖΑ άλλης τάξεως. Ας πούμε, με τις Σκουριές. Εγώ από το μυαλό μου το έβγαλα ότι τους καλύπτουν πολιτικά όλους αυτούς ή οι ίδιοι τα λένε; Εγώ από το μυαλό μου έβγαλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί στις αντιδράσεις κατά της επένδυσης ή οι ίδιοι με τις δηλώσεις τους; Να μην το πούμε δηλαδή, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί στις Σκουριές; Συγγνώμη, αλλά όταν κάνουν κάτι, θα τα ακούν. Είναι ανοιχτοί σε πολλά.

Με αυτά που λέμε, ορισμένοι έχουν αρχίσει να μαζεύουν τους “μπαχαλάκηδες”. Γιατί σταμάτησαν τα επεισόδια που κάθε τόσο έκαιγαν την Αθήνα; Εμένα περίμεναν να τους το πω; Κοιτάξτε, ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αποδείξει ότι είναι κόμμα δημοκρατικής ευθύνης. Δεν μπορεί να δηλώνει και υπέρ της Δημοκρατίας, και υπέρ των “μπαχαλάκηδων”».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια