Βενιζέλος εναντίον Αβραμόπουλου

Βενιζέλος εναντίον Αβραμόπουλου Facebook Twitter
0

Η απάντηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, προκάλεσε την οργή του Ευάγγελου Βενιζέλου, καθώς θεώρησε ότι γινόταν αναφορά σε αυτόν.

Συγκεκριμένα ο κ. Αβραμόπουλος είπε μεταξύ άλλων στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν έχει να φοβηθεί καμία εξεταστική», τονίζοντας ιδιαιτέρως το «αυτή». «Μπορεί το κράτος να έχει συνέχεια, όμως οι κυβερνήσεις δεν έχουν», τόνισε ακόμη ο κ. Αβραμόπουλος.

Προηγουμένως ο κ. Τσίπρας είχε μιλήσει για «οσμή σκανδάλου» στη σύμβαση για τα ναυπηγεία, την οποία είχαν υπογράψει οι Γ. Παπαπκωνσταντίνου και Ε. Βενιζέλος.

 «Ο πρωθυπουργός και εγώ έχουμε δώσει εντολή στους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Ανάπτυξης να λυθεί το θέμα από τον περασμένο Ιούνιο. Υπάρχει αδικαιολόγητη παράταση. Οι υπουργοί δεν είναι για να κάνουν διαπιστώσεις, ούτε τον καλό στην αντιπολίτευση αλλά για να λύνουν προβλήματα», τόνισε, απαντώντας εμμέσως στον υπουργός Άμυνας  ο κ. Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής.

Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας ότι όσα λέει είναι απροκάλυπτη στήριξη των αμαρτωλών συμβάσεων του Ακη Τσοχατζόπουλου. «Όπως πήρε στο κόμμα του όλα τα στελέχη του Τσοχατζόπουλου, τώρα στηρίζει και τις συμβάσεις του», είπε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα προβώ σε διορθωτικές κινήσεις λαμβάνοντας το μήνυμα των πολιτών»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα προβώ σε διορθωτικές κινήσεις λαμβάνοντας το μήνυμα των πολιτών»

Για την ακρίβεια, υπογράμμισε πως «θα έλθουν νέες παρεμβάσεις για την ακρίβεια. Αρχίζουμε να βλέπουμε μία αποκλιμάκωση των τιμών, δεν είμαστε ικανοποιημένοι, πρέπει να το δούμε αυτό με πολύ μεγαλύτερη ένταση»
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: «Δεν ήμουν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση - Όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ» λέει ο στρατηγός ε.α. Φράγκος

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: «Δεν ήμουν υποψήφιος με την Ελληνική Λύση, η παρωδία να σταματήσει εδώ» εκρήγνυται ο στρατηγός Φράγκος

Πολλοί θεωρούσαν ότι ο Εμμανουήλ (Φραγκούλης) Φράγκος είναι ο στρατηγός Φράγκος ή συγγενής πρώτου βαθμού με τον πρώην αρχηγό ΓΕΣ - «Δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα με τα οποία με συγχαίρουν για τη δήθεν εκλογή μου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης» έγραψε ο στρατηγός
THE LIFO TEAM