Σαμαράς: «Τραγωδίες σαν της Λαμπεντούζα, εμείς τις ζούμε καθημερινά»

Σαμαράς: «Τραγωδίες σαν της Λαμπεντούζα, εμείς τις ζούμε καθημερινά» Facebook Twitter
2

Περισσότερη προστασία στα σύνορα της Ελλάδας ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς, από τους ευρωπαίους, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά "Τραγωδίες σαν την Λαμπεντούζα τις ζούμε καθημερινά στην Ελλάδα".

Μιλώντας, στις Βρυξέλλες, σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κόνραντ Αντενάουερ, με θέμα "Η αναγκαιότητα της Ευρώπης σήμερα", ο Πρωθυπουργός είπε ότι η Ευρώπη πρέπει να δείξει αλληλεγγύη στη χώρα, όπου οι Έλληνες κάνουν θυσίες.

"Σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς των οικονομικών διαταραχών δεν πρέπει να αφήσουμε μέρος για τους λαϊκιστές. Αγαπούμε τόσο πολύ την Ελλάδα που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τέτοια φαινόμενα", ανέφερε επίσης μεταξύ άλλων, ο κ. Σαμαράς που επιστρέφει απόψε στην Αθήνα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
και εφοσον επιβιωσουν τους στοιβαζουμε σε στρατοπεδα συγκεντρωσης με αθλιες συνθηκες διαβιωσης,και ενιοτε τους στερουμε το νερο και το ρευμα.αυτο του διεφυγε μαλλον.