Final 4 Euroleague LIVE

Σαμαράς: «Θα προστατεύσουμε τη Δημοκρατία στη γενέτειρά της»

Σαμαράς: «Θα προστατεύσουμε τη Δημοκρατία στη γενέτειρά της» Facebook Twitter
3

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο ελληνο-ισραηλινό επιχειρηματικό φόρουμ στην Ιερουσαλήμ, μίλησε με σκληρά λόγια κατά της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι το κόμμα είναι «ντροπή» για την Ελλάδα.

«Θα εξαφανίσουμε την Χρυσή Αυγή από την πολιτική ζωή του τόπου», είπε ο Α. Σαμαράς, «η Δημοκρατία με σεβασμό στους νόμους είναι ισχυρότερη από τον εξτρεμισμό» συνέχισε.

Συνάντηση με τον Σιμόν Πέρες

Σε συνάντηση που είχε με τον ισραηλινό πρόεδρο Σιμόν Πέρες, Έλληνας πρωθυπουργός είχε και πάλι τονίσει πως «θα προστατεύσουμε τη Δημοκρατία στη γενέτειρά της.

Απαντώντας ο Σ. Πέρες είπε χαρακτηριστικά πως η κυβέρνηση «δεν άφησε να σπιλώσουν (σ.σ: εννοεί την Χρυσή Αυγή) την ιστορία της δημοκρατικής χώρας» και έδωσε συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό για τους χειρισμούς της Ελλάδας όσον αφορά την  αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

3

Final 4 Euroleague LIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εξτρεμισμός εκτός από τους φασίστες της ΧΑ που μεγάλωσαν στην αγκαλιά της ΝΔ και της αστυνομίας, είναι η φτώχεια, η εξαθλίωση και οι αυτοκτονίες των κυβερνητικών πολιτικών.Εξτρεμισμός είναι η διαφθορά και η διαπλοκή της ΝΔ και του Πασοκ με τα οικονομικά συμφέροντα.