Για «απόπειρα κατάλυσης Πολιτεύματος», πάνε τους βουλευτές της Χ.Α.

Για «απόπειρα κατάλυσης Πολιτεύματος», πάνε τους βουλευτές της Χ.Α. Facebook Twitter
2

Επικαλούμενοι τα άρθρα του Ποινικού Κώδικα (134 και επόμενα) για «απόπειρα κατάλυσης του Πολιτεύματος», ζητούν από τη Βουλή, οι ανακριτές Γεωργουλέας και Παπακώστας την άρση ασυλίας των Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα.

Τα άρθρα που επικαλούνται οι ανακριτές, προβλέπουν βαρύτατες ποινές. Στο παραπεμπτικό τους σημείωμα προς τη Βουλή, αναφέρουν, σύμφωνα με το vima.gr ότι σκοπός της ΧΑ: «...Ήταν εξαρχής και παραμένει, όπως προκύπτει από τις μαρτυρικές καταθέσεις, η κατάλυση του δημοκρατικού Πολιτεύματος (κατά παράβαση των άρθρων 134επ. του Ποινικού Κώδικα...».

Οι ανακριτές συνεχίζουν: «προκύπτουν και στοιχεία για ενδείξεις τέλεσης και άλλων εγκλημάτων από τους έξι βουλευτές, που είναι ήδη κατηγορούμενοι και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος...».

Στο παραπεμπτικό, υπάρχει και το ιστορικό της Οργάνωσης στο οποίο αναφέρονται, όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά περί «Αρχηγού», «φυλετικής καθαρότητας» και «υπανθρώπων».

Σύμφωνα με τους ανακριτές, σε βάρος όλων των βουλευτών, «έχουν προκύψει κατά την κρίση μας αποχρώσεις ενδείξεις ενοχής για την αποδιδόμενη σε αυτούς κακουργηματική πράξη, απολύτως δικαιολογούσες τη λήψη περιοριστικών μέτρων (προσωρινή κράτηση, περιοριστικοί όροι) κατ΄ εφαρμογήν των διατάξεων του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας...».

 Όπως εξηγούν στη συνέχεια, από εξέταση και άλλων προστατευομένων μαρτύρων προέκυψαν και νέα στοιχεία σε βάρος των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Οι υπόλοιποι που έχουν κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο παίζει να μπουν μέσα??Μπααα...Καθαρίσαμε με την ΧΑ μείναμε μόνο οι δημοκράτες..Ζήτω οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου!Το Σύμβολο της Δημοκρατίας!