Σαράκης: «Δίκαιη απόφαση» η αποφυλάκιση Κασιδιάρη

Σαράκης: «Δίκαιη απόφαση» η αποφυλάκιση Κασιδιάρη Facebook Twitter
2

Ο Παύλος Σαράκης, δικηγόρος υπεράσπισης του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, έσπευσε να μιλήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, μετά την απελευθέρωση -με περιοριστικούς όρους- των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

«Μέσα από την εξαντλητική ανακριτική διαδικασία δεν προέκυψε ένδειξη, το ελάχιστο είδος εμπλοκής του κ. Κασιδιάρη σε ποινικό αδίκημα. Το ίδιο και για τον κ. Παναγιώταρο. Όσο και αν έψαξαν, εξάντλησαν κάθε πτυχή της δικογραφίας, αλλά δεν ανευρέθη το ελάχιστο. Αντίθετα, προσκομίστηκαν στοιχεία που κλόνισαν τις κατηγορίες», είπε ο Π. Σαράκης, κάνοντας λόγο για «δίκαιη απόφαση».

Συνεχάρη τη Δικαιοσύνη

 

Ο Π. Σαράκης, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, συνεχάρη τη Δικαιοσύνη, με το δικαιολογητικό ότι αν και το κλίμα ήταν φορτισμένο, εκείνη έκανε καλά τη δουλειά της. Επανέλαβε ότι ο πελάτης του ανέφερε από την πρώτη στιγμή ότι η δίωξή του ήταν πολιτική και συμπλήρωσε ότι «θα είναι υποψήφιος, μετά από αυτή την απόφαση, στις δημοτικές εκλογές, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος».

Οσον αφορά την ουσία της υπόθεσης, ο Π. Σαράκης είπε ότι δεν υπήρχε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο, αλλά «μόνον το έλλειμμα και η βιασύνη των αρχών να τους στείλουν κατηγορούμενους».

Οσον αφορά την διαγραφή του από τη ΝΔ, ο Π. Σαράκης είπε ότι «θεωρώ ότι ήταν μια πολιτική ανοησία, που έδινε σ' αυτήν την υπόθεση πολιτικό χαρακτήρα, ενώ, όπως την αντιμετωπίζω εγώ, είναι μια ποινική υπόθεση και διαδικασία».

Μιλώντας τέλος για την σημερινή απολογία Μιχαλολιάκου, και αν θεωρεί ότι θα προφυλακιστεί η όχι, εκτίμησε πως  «εάν προφυλακίζεται μόνον ο ένας από τους τέσσερις βασικούς κατηγορουμένους, ο κ. Μιχαλολιάκος έχει θεωρητικά πολλές πιθανότητες να αφεθεί ελεύθερος».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια