Μήνυση Καμμένου κατά Πάχτα και «Ελληνικός Χρυσός»

Μήνυση Καμμένου κατά Πάχτα και «Ελληνικός Χρυσός» Facebook Twitter
2

Μήνυση κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος χθες Τετάρτη στον Άρειο Πάγο κατά του Δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα και της εταιρίας "Ελληνικός Χρυσός ΑΕ.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγορεί τους μηνυόμενους ότι έχουν τελέσει εγκλήματα κατά των κατοίκων της Χαλκιδικής αλλά και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας από τη μεγάλη συγκέντρωση απαγορευτικών ποσοτήτων αρσενικού, που είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Επίσης, καταλογίζει στον κ. Πάχτα και στην εταιρία Ελληνικός Χρυσός ότι απέκρυψαν για μεγάλο χρονικό διάστημα την συγκέντρωση αρσενικού στο πόσιμο νερό της Χαλκιδικής, καθώς και στο νερό που χρησιμοποιείται για άρδευση αγροτικών εκτάσεων και για το πότισμα των ζώων και των λαχανικών.

Η μήνυση συνοδεύεται, όπως τονίζεται, από πληθώρα αποδεικτικών εγγράφων και στοιχείων.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM