Βενιζέλος: Το κράτος δικαίου θα επιβληθεί – Η δράση της Χ.Α αμαυρώνει την εικόνα της Ελλάδας

Βενιζέλος: Το κράτος δικαίου θα επιβληθεί – Η δράση της Χ.Α αμαυρώνει την εικόνα της Ελλάδας Facebook Twitter
2

«Η δράση εγκληματικών οργανώσεων που τροφοδοτούν το φαύλο κύκλο της βίας δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή από τη συντεταγμένη ελληνική πολιτεία. Ταυτοχρόνως, θα ενισχυθεί η σχετική ποινική νομοθεσία. Το κράτος δικαίου πρέπει να επιβληθεί και θα επιβληθεί» αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της ομογένειας «Εθνικός Κήρυκας», κατά την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη.

Ο Ε. Βενιζέλος, τόνισε επίσης πως η κυβέρνηση λαμβάνει όλα τα θεσμικά μέτρα και έχει ζητήσει από την ελληνική δικαιοσύνη να εφαρμόσει την ισχύουσα νομοθεσία που τιμωρεί αυστηρά εγκληματικές πράξεις, προσθέτοντας πως «η δράση της οργάνωσης αυτής, (σ.σ: της Χρυσής Αυγής) που δηλώνει απροκάλυπτα ναζιστική, αμαυρώνει την εικόνα της χώρας».

Σχολιάζοντας την προσπάθεια κάποιων να συνδέσουν τη δράση της Χρυσής Αυγής με την επικείμενη Ελληνική Προεδρία στην Ε.Ε., είπε χαρακτηριστικά: «η Ελλάδα είναι πλήρως έτοιμη να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ως Προεδρία. Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση είναι εκ του περισσού».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

2 σχόλια
Να ήταν το μόνο που αμαυρώνει την εικόνα της Ελλάδας. Όσο για το κράτος δικαίου είδαμε πόσο επιβλήθηκε και κατά των μαύρων ταμείων του ΠΑΣΟΚ ή με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Άσε μας βρε Βαγγελάκη που τώρα θυμήθηκες το κράτος δικαίου μπας και κλέψεις καμμιά ψήφο από τη Χ.Α. Τόσο καιρό που έκανε τόσα δεν είχε ασχοληθεί κανείς. Τώρα που όσο πάνε πέφτουν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ όλο και περισσότεροι θυμήθηκαν το κράτος δικαίου.
Λερώνει την έννοια του κράτους δικαίου βάζοντας την στο στόμα του, καθώς είναι από τους βασικούς υπεύθυνους για την απουσία κράτους δικαίου απο την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες. Επίσης με την ίδια ευκολία που συνεργάστηκε το πασοκ με το λαος πρώτα και με τη νδ έπειτα, θα συνεργαζόνταν και με τη χρυσή αυγή προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία.