Στις Βρυξέλλες ο Σαμαράς

Στις Βρυξέλλες ο Σαμαράς Facebook Twitter
0

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για να συζητήσει τις τελευταίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, αλλά και θέματα σχετικά με  την επικείμενη ελληνική προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ.

Ο Πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις, μεταξύ άλλων,  με τον Μπαρόζο και τον Ρομπέι  και θα μεταφέρει το κλίμα εντεινόμενης ανησυχίας στην ελληνική κοινωνία και τους φόβους ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπάρξει κοινωνική ένταση.


Οι επαφές του Έλληνα πρωθυπουργού θα ξεκινήσουν με τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς στις 12.00 (ώρα Ελλάδος). Η συνέντευξη τύπου έχει προγραμματιστεί για τις 12.30 (ώρα Ελλάδος).

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να συναντήσει τον Ζοζέ Μπαρόζο. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Επιτροπής, μετά τη συνάντησή τους, οι δύο άνδρες θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στις 15:45 (ώρα Ελλάδος).

Συνάντηση θα έχει ο Αντώνης Σαμαράς και με τον Χέρμαν Βαν Ρομπάι στις 16:00 (ώρα Ελλάδος), ενώ θα συναντηθεί και με τον επίτροπο Ανταγωνισμού, Χ. Αλμούνια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ