Τσοχατζόπουλος: «Να με λέτε υπουργό παρακαλώ…»

Τσοχατζόπουλος: «Να με λέτε υπουργό παρακαλώ…» Facebook Twitter
11

Για πάρα πολλά χρήματα που δόθηκαν ως μίζες στον Άκη Τσοχατζόπουλο έκαναν λόγο οι συνήγοροι της Πολιτικής Αγωγής, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν βρεθεί ακόμη όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Μιλώντας στη δίκη του κ. Τσοχατζόπουλου και των συγκατηγορουμένων του, ο πρώτος εκ των συνηγόρων του Δημοσίου Διονύσης Κολοβός, ανέφερε πώς το 1996 μετά τα Ιμια το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την αγορά εξοπλιστικών προγραμμάτων σε εξωπραγματικά ποσά και πως «οι κατασκευαστές και οι μεσάζοντες οργανώνονται και καταφέρνουν να φτάσουν στον ΥΕΘΑ, τον πανίσχυρο τότε Άκη Τσοχατζόπουλο».

Αναφερόμενος στον τρόπο προώθησης των μαύρων χρημάτων, σχολίασε ότι όλοι πίστευαν ότι θα παραμείνουν ανεξιχνίαστα όλα αυτά. «Αλλά-όπως είπε- οι επιτήδειοι δεν υπολόγισαν τον νόμο για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που τους περίμενε στη γωνία».

Η δεύτερη εκ των συνηγόρων του Δημοσίου Αργυρία Φανουράκη είπε μεταξύ άλλων, ότι υπάρχουν κι άλλα χρήματα τα οποία σχετίζονται με τους εξοπλισμούς. «Ποιος έχει αυτά τα λεφτά; Γιατί δεν μας λέει κανείς και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα;», διερωτήθηκε.

Ο τρόπος με τον οποίο τον προσφωνούσαν οι δικηγόροι της Πολιτικής Αγωγής προκάλεσε εκνευρισμό στον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος σε κάποια στιγμή είπε: «Να με λέτε υπουργό παρακαλώ, καταλάβετε επιτέλους ότι δεν είμαστε φιλαράκια».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM
«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

6 σχόλια
Τα χρηματα που κλεψατε να γυρισετε πισω και θα μας μιλαμε στο τριτο προσωπο κυριε Τσοχατζοπουλε.Το λαθος σας ηταν αν θελετε να ξερετε το οτι αγοραζατε ακινητα αντι να επενδυσετε σε μια ποδοσφαιρικη ομαδα να σας λατρευουν τα προβατα ( κροκους, αγαπουλας, τιγρης) η να γινετε πρωθυπουργος( ενταξει αυτο το προσπαθησατε, ακομη θυμαμαι εκεινο το απιθανο πρωτοσελιδο τους Εθνους "εμεις οι κολωνες του ΠΑΣΟΚ" ).Καποιος πρεπει να την πληρωσει και δεν βλεπω καταλληλοτερο ατομο δυστυχως.
Δικιο έχει. Αυτοι που τον βριζουν και τον λιδορουν σημερα ειναι οι ιδιοι που τον γλειφαν οταν ηταν υπουργος. Ηταν οι ιδιοι που τον ψηφιζαν και θελαν κατι. Ηταν ενα μεγαλο ποσοστο αυτων που παραλιγο να τον κανουν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργο της χωρας......καληνύχτα. Αν αυτο το ανδρείκελο ειχε να κανει με σοβαρους, σιωπηρους ανθρωπους το απυθμενο θρασος του θα γινοταν φοβος και απαξιωση. Τωρα τους ειπε μεσα στα μουτρα τους οτι η διωξη ειναι πολιτικη......βλεπετε τελικα οι τρομοκρατες και οι πολιτικοι οταν πιαστουν ακολουθουν την ιδια υπερασπιστικη γραμμη, οταν το παιχνιδι εχει χαθει συμβατικα. Δεν μ εστενοχωρει αυτος, αυτος κανει την δουλεια του......εμεις με στενοχωρούμε.....