Ανταρσία (μικρής διάρκειας) από την Τζάκρη

Ανταρσία (μικρής διάρκειας) από την Τζάκρη Facebook Twitter
3

Παρούσα και όχι υπέρ της τροπολογίας για την ΕΥΔΑΠ ψήφισε η Θεοδώρα Τζάκρη που επιτέθηκε και στον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι ξεπουλά τη χώρα.

 «Η σημερινή μου στάση, είναι η αυτονόητη απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων που έχουν υποχρέωση να αποτρέψουν το ξεπούλημα της χώρας στο οποίο έχει επιδοθεί ο κ. Σαμαράς, βαφτίζοντάς το success story», ανέφερε σε δήλωσή της η κυρία Τζάκρη.

«Σε ό,τι με αφορά, ο μόνος γνώμονας των αποφάσεών μου είναι το μακροπρόθεσμο συμφέρον του ελληνικού λαού. Η ψήφος μου είναι ακόμη ένα σαφές μήνυμα προς την Τρόικα ότι δεν ξεπουλάμε, δεν χαρίζουμε την περιουσία του ελληνικού λαού και τις φοβερές «αναπτυξιακές» ιδέες τους να τις εφαρμόσουν πρώτα στις δικές τους χώρες», κατέληγε η βουλευτής.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και έχοντας το προηγούμενο του κ. Κουκουλόπουλου, που πέρασε από τον Βενιζέλο χωρίς συνέπειες, σήμανε συναγερμός στη Χαρ. Τρικούπη. Σύμφωνα με πληροφορίες η Θεοδώρα Τζάκρη απειλήθηκε με διαγραφή και έτσι, λίγο αργότερα, η βουλευτής προέβη σε νέα…διευκρινιστική δήλωση, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη μικρή ανταρσία της.

Στη διευκρινιστική της δήλωση η κυρία Τζάκρη αναφέρει πως «η συζήτηση στη Βουλή που αφορούσε και στην τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ όπου είχα γραφτεί για να μιλήσω, διεκόπη λόγω της διεξαγωγής ονομαστικής ψηφοφορίας. Διαφωνώ με τους όρους τους οποίους πραγματοποιείται η συγκεκριμένη αποκρατικοποίηση και γι' αυτό το λόγο ψήφισα "παρούσα"».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Tι *αλακίες είναι αυτές. Αφού ο Αντώνης το έχει πει ξεκάθαρα: Όποιος εκφέρει διαφορετική γνώμη από εμένα θα διαγράφεται. Και μπορεί να έδωσε την εντύπωση ότι εννοούσε την ΝΔ, αλλά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πλέον είναι ένα (αν όχι από πάντα). Έστω προσωρινά.Έτσι και η Θεοδώρα θα έπρεπε:ή να πιστεύει ότι θέλει και να συμφωνεί με τον Αντώνη και την κομπανία του αν θέλει να παραμείνει στο "κόμμα"ή να πει ακόμα πιο ξεκάθαρα αυτό που ήδη είπε, εκθέτοντας έτσι τους κυβερνώντες, και να αποχωρήσειΗ δεύτερη δήλωσή της Θεοδώρας μου θυμίζει αυτή της Βούλας λίγο πριν αποκλειστεί οριστικά από τους Ολυμπιακούς του 12, ότι και καλά ήταν κάτι που διάβασε και έκανε copypaste από το facebook "για πλάκα".