ΑΠΟΨΕΙΣ

«Καίει» τον Άκη η λογίστρια του

«Καίει» τον Άκη η λογίστρια του Facebook Twitter
2

Αποκαλυπτική ήταν η λογίστρια του Άκη Τσοχατζόπουλου στην απολογία της σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

«Το μοναδικό μου σφάλμα ήταν ότι συγκάλυψα έναν άνθρωπο. Δεν περίμενα όμως ποτέ ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, τον οποίο έβλεπα με δέος και ο Νίκος Ζήγρας κατείχαν παράνομο χρήμα», ανέφερε για τον πρώην υπουργό Άμυνας του ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτηριστικό είναι ένα τμήμα της απολογίας της:

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ: Από τότε αρχίζουν τα σφάλματα μου, τα χοντρά. Έψαχναν να βρουν έναν κάτοικο του εξωτερικού για να καλυφθεί το θέμα του πραγματικού ιδιοκτήτη.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αναλαμβάνετε εσείς το τίμημα, αλλά δεν κάνατε τίποτα σε ανύποπτο χρόνο. Τι σας απέτρεψε;

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ: Το δέος που είχα γι' αυτό τον άνθρωπο που ήταν παντοδύναμος. Εξάλλου, κι εγώ συνέχισα το παράνομο. Σύστησα έναν δικό μου άνθρωπο από το εξωτερικό ως ιδιοκτήτη εμπλέκοντας στην υπόθεση τον κουμπάρο μου Νίκο Γεωργουλάκη, ο οποίος μου είχε ατέλειωτη εμπιστοσύνη. Σε καμία περίπτωση πάντως ακόμα κι αν πήγαινε το μυαλό μου ότι πίσω από τις offshore εταιρείες ήταν ο Α. Τσοχατζόπουλος, δεν μου περνούσε η ιδέα ότι τα λεφτά αυτά ήταν από παράνομη προέλευση.

«Εγώ σε κάποια φάση είχα πελάτες μου 11 υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και πολλούς μεγαλοδημοσιογράφους. Τον Άκη Τσοχατζόπουλο τον έβλεπα με δέος», είπε επίσης μεταξύ άλλων,  η λογίστρια του πρώην υπουργού για να συμπληρώσει ότι ο Νίκος Ζήγρας, εξάδερφος του Άκη Τσοχατζόπουλου και σήμερα συγκατηγορούμενος του, ήταν εκείνος που της έφερε στο λογιστικό γραφείο της τις εταιρείες Nobilis Torcaso και Bluebell.

2

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Πολιτική / Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Υπενθυμίζεται ότι για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως την παραμονή των εκλογών και συγκεκριμένα έως και το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 17:00
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Σε καμία περίπτωση πάντως ακόμα κι αν πήγαινε το μυαλό μου ότι πίσω από τις offshore εταιρείες ήταν ο Α. Τσοχατζόπουλος, δεν μου περνούσε η ιδέα ότι τα λεφτά αυτά ήταν από παράνομη προέλευση. Πηγή: www.lifo.grΤέτοιες απολογίες πρέπει να γίνονται στο ¨Δελφινάριο¨ και όχι στις αίθουσες δικαστηρίου.
Φτάνει μ' αυτή τη φάρσα. Δώσε Προβόπουλε στη δημοσιότητα όλες τις κινήσεις λογαριασμών από και προς τις εταιρείες αυτού και των συνεργατών του, οφσόρ και μη, ή διαφορετικά θα τον δικάσει ο Μιχαλολιάκος αλά Τσαουσέσκου και θα γ**** και όλους εμάς.