Μέρκελ: «Ζήτημα που πρέπει να λυθεί οι απολύσεις στο ελληνικό Δημόσιο»

Μέρκελ: «Ζήτημα που πρέπει να λυθεί οι απολύσεις στο ελληνικό Δημόσιο» Facebook Twitter
4

Ζήτημα που πρέπει να λυθεί, χαρακτήρισε τη μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα η Άνκελα Μέρκελ στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου με την πρωθυπουργό της Σλοβενίας που επισκέπτεται τη χώρα. «Η Ελλάδα συνεχίζει να είναι αντιμέτωπη με δυσκολίες, γιατί η μείωση των υπαλλήλων στο δημόσιο τομέα είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί», είπε η γερμανίδα καγκελάριος, αναγνωρίζοντας, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι χρειάζεται ισχυρή πολιτική βούληση για να προχωρήσουν οι περικοπές στο Δημόσιο.  «Το εγχείρημα παραμένει σημαντικό μακροπρόθεσμα και για αυτό εύχομαι στην ελληνική κυβέρνηση κάθε επιτυχία», πρόσθεσε η Μέρκελ, αποκαλύπτοντας και το ενδιαφέρον της γερμανικής πλευράς για τήρηση των προαπαιτούμενων, προκειμένου να προχωρήσει η εκταμίευση της δόσης.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Σωστά, διότι αυτό που θα σώσει τη χώρα με 27%, και πάνω, ανεργία είναι περισσότερες απολύσεις. Αυτό είναι το κυριότερο ζήτημα που πρέπει να λυθεί διότι όπως βλέπουμε λύθηκαν όλα τα άλλα.
Σωστά, η ανεργία θα πέσει κατά κάποιον μαγικό τρόπο όσο θα συνεχίζουμε να χαρατσώνουμε την αληθινή οικονομία προκειμένου να πληρώνουμε το υπερτροφικό μας δημόσιο....Αυτό κάνουμε 3 χρόνια τώρα και οι άνεργοι από 8,5% έφτασαν στο 27% ΑΛΛΑ καταφέραμε να μην απολύσουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ δημόσιο υπάλληλο!
Μέρκελ βάλε υποψηφιότητα στις ελληνικές εκλογές να σε ψηφίσω και με τα δύο χέρια. Σιχάθηκα τους έλληνες πολιτικούς όσο δεν πάει. ΥΓΠάρτε κι έναν Παπουτσή για αντιπρόσωπο της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, για όσους δεν έχουν σιχαθεί ακόμα...